search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:49
MENU CLOSE

Ο καταγγέλλων Πολάκης, ο μοιραίος και κακός χιουμορίστας Πλεύρης και η… ανυποψίαστη Φάρλι

08.03.2024 06:57
polakis_2102_1460-820_new

Ξέφυγε η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για το τρομακτικά αρνητικό ρεκόρ που είχε η χώρα μας με τους θανάτους στην πανδημία.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης κατηγόρησε τον Θάνο Πλεύρη της ΝΔ ότι επί υπουργίας του στο Υγείας, οι νεκροί που νόσησαν και νοσηλεύτηκαν στο ΕΣΥ ήταν 20.000 περισσότεροι από αυτούς που παρέλαβε, αποκαλώντας τον μάλιστα «Βαρκάρη του Αχέροντα».

Ο κ. Πλεύρης θεώρησε πρέπον να απαντήσει στην κριτική, με ένα κακόγουστο δείγμα μαύρου χιούμορ, καλώντας τον κ. Πολάκης να ασχολείται καλύτερα «με την Φάρλι, του Στέφανου Κασσελάκη», παρά με τον ίδιο.

Και τη νύχτα ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Προς τον κ. Θάνο Πλευρη. Ενα είναι σίγουρο: η Φαρλι θα ήταν μάλλον  καλύτερη Υπουργός Υγείας και σίγουρα με περισσότερη ενσυναίσθηση από εσάς…».

Διαβάστε επίσης

«Δεν θα φοβηθούμε» (;) την ενεργότερη εμπλοκή στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο

Στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας ο Σωτήρης Σέρμπος

Βουλή: Αντιπαράθεση με Σαίξπηρ, κακάο και … λουλούδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:48