search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:15
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Πολάκη – Πλεύρη για τη Novartis στη Βουλή: «Ο Τσίπρας σε άδειασε» – «Σ’ αυτόν να τα λες»

07.03.2024 12:35
polakis-plevris

Μαλλιά κουβάρια έγιναν Παύλος Πολάκης και Θάνος Πλεύρης στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis, μετά την αυτοκριτική του Αλέξη Τσίπρα για λάθος χειρισμούς της κυβέρνησης του.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως το «σκάνδαλο Novartis» υπάρχει «γιατί χρημάτισαν πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στην Ελλάδα για να καθορίσουν τιμές που απλώθηκαν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο», προκαλώντας την αντίδραση του Θάνου Πλεύρη από τη ΝΔ. Η κόντρα τους ήταν σφοδρή, ενώ βουλευτής ακούστηκε να φωνάζει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ουστ αλήτη»!

Π. Πολάκης: Πλεύρη μην κουνιέσαι εσύ. Έχεις άλλες ευθύνες. Και αν άκουγες αυτά που σου λέγαμε θα είχαμε 20.000 λιγότερους νεκρούς. Είσαι ο βαρκάρης του Αχέροντα των υπουργών Υγείας της μεταπολίτευσης. Σιωπή και σεμνά…

Στις συνεχείς εκκλήσεις του προέδρου Θανάση Μπούρα να πέσουν οι τόνοι, ο κ. Πολάκης ανέφερε πως δεν θα πέφτει τίποτα κάτω.

Π. Πολάκης: Δεν θα χουρδίζει ο Πλεύρης, ο οποίος επί των ημερών του διασπαθίστηκε χρήμα και πληρώσαμε το μεγαλύτερο τίμημα σε νεκρούς…

Θ. Πλεύρης: Δεν έχεις φωνούλα να πούμε για το Υγείας… Ο αντιεμβολιαστής Πολάκης…

Π. Πολάκης: Τι κατάφερες που έβγαλες τους άλλους σε αργία; 13χιλιαδες νεκρούς παρέλαβες. 35χιλιάδες παρέδωσες. Σιωπή τότε.

Θ. Μπούρας: Σας παρακαλώ

Π. Πολάκης: Σιωπή Πλεύρη. Όταν είμαι εγώ μπροστά σιωπή.

Θ. Πλεύρης: Ο Τσίπρας σε άδειασε…

Π. Πολάκης: Στον Τσίπρα να τα λες όχι σε εμένα, να σκέφτεσαι τους νεκρούς που άφησες και να μην μιλάς σε εμάς. Χαμηλά το κεφάλι Πλεύρη.

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας για ΑΕΙ κατά κυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ: Στη Σκανδιναβία τα κορίτσια ψάχνουν «sugar daddies» για να σπουδάσουν – Αυτοί είστε

Βασίλης Κόκκαλης: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την εταιρεία του Στέφανου Κασσελάκη»

Ψάχνοντας «Αϊ-Γιώργη» για τον «δράκο» της ακρίβειας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:12