search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:49
MENU CLOSE

Ξεπέρασαν τα 20 τα ανασχεδιασμένα σημεία της ΔΕΗ – Νέο Pop up store στο The Mall με διαδραστικά παιχνίδια ΑΠΕ

08.03.2024 12:47
DEH

Με γοργά βήματα συνεχίζει η ΔΕΗ τον δυναμικό μετασχηματισμό του δικτύου της διευρύνοντας συνεχώς την αλυσίδα των Pop up stores και των ανασχεδιασμένων σημείων εξασφαλίζοντας έτσι για τους πελάτες τους προσωποποιημένη, γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση με διευρυμένο ωράριο.

Τελευταία σημαντική προσθήκη στο σύγχρονο και καινοτόμο αυτό concept καταστήματος που έχει δημιουργήσει η ΔΕΗ αποτελεί το σημείο στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens το οποίο άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του για το κοινό.

Έτσι συνολικά, τα νέα, πλήρως ανασχεδιασμένα καταστήματα και Pop up σημεία της ΔΕΗ έχουν ξεπεράσει πλέον τα 20 σε αριθμό ενώ για κάποια από τα νέα καταστήματα δίνεται η δυνατότητα συνεργασίας με τη μέθοδο franchise.

Αυτό όμως που ξεχωρίζει το νέο μέλος των Pop up stores και αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο τις, ούτως ή άλλως υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους είναι ότι η ΔΕΗ, σεβόμενη για άλλη μία φορά τη δέσμευση της για ένα βιώσιμο μέλλον, δημιούργησε μία καινοτόμο, εκπαιδευτική, οπτικοακουστική εμπειρία για παιδιά, αλλά και μεγαλύτερους επισκέπτες, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ).

Για το λόγο αυτό έχουν τοποθετηθεί στον χώρο του Pop up store της ΔΕΗ στο The Mall Athens δύο Energy floors (δάπεδα ειδικής τεχνολογίας), τα οποία μετατρέπουν την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική. Οι επισκέπτες καλούνται να ανάψουν, με τη δύναμη της κινητικής ενέργειας, τα φώτα μίας πόλης, κερδίζοντας έτσι όμορφα και χρηστικά δώρα

Επιπλέον, στο νέο Pop up store, οι ΑΠΕ παίρνουν τη μορφή υπερδύναμης και ζωντανεύουν ως Energy avatar μέσα από μία οθόνη, όπου τα παιδιά, με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της ΔΕΗ, γνωρίζουν τα 4 στοιχεία παραγωγής ενέργειας (ήλιος, νερό, γη & αέρας).  Τα παιδιά οδηγούνται από την «υπερδύναμή» που θα επιλέξουν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μάθησης, κατά τη διάρκεια του οποίου το avatar – υπερδύναμη αλλάζει μέγεθος και μορφές, αλληλοεπιδρώντας με το παιδί. Στο τέλος, κάθε παιδί μπορεί να ονοματίσει και να φωτογραφηθεί πλάι στο δικό του avatar, ενώ φεύγει με ένα αναμνηστικό δωράκι.

Ο σύγχρονος, minimal αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του νέου Pop Up store, με κύριο χαρακτηριστικό το σχήμα του που προσομοιάζει σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα και μεταφέρει σε όλο το περιβάλλον  χρώμα και φως, δημιουργεί έναν ανοιχτό και φιλόξενο για όλους χώρο, μέσα στο The Mall Athens.

Γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση με διευρυμένο ωράριο

Το νέο ΔΕΗ Pop up store στο The Mall Athens λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 21:00, καθώς και Σάββατο 10:00 με 20:00, και παρέχει:

•        Γρήγορη εξυπηρέτηση και συμβουλευτική υποστήριξη πελατών σχετικά με συμβόλαια, προϊόντα και επίκαιρα θέματα ενέργειας από εξειδικευμένο προσωπικό

•        Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση myΔΕΗ ServicePoint, όπου οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν, να διαχειριστούν και να εξοφλήσουν λογαριασμούς, να υποβάλλουν αιτήματα και να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους σε ημέρα και ώρα της επιλογής τους.

Επιπλέον, διαθέτει αυτόματο ταμείο για πληρωμή με κάρτα, καθώς και το MyΔΕΗ 24/7 για 24ωρη εξυπηρέτηση πληρωμής με κάρτα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:48