search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 04:43
MENU CLOSE

BOX NOW: Ανάπτυξη μέσω διεθνοποίησης και αύξησης του capacity των lockers – Λανσάρισμα του mobile app

12.03.2024 10:02
box_now_new

Στη διεθνή δραστηριοποίηση της με αποστολή δεμάτων από και προς την Κύπρο, την αύξηση των σημείων που τοποθετεί lockers σε Αθήνα, Πειραιά και άλλες περιοχές αλλά και στην επέκταση της χωρητικότητας των υφιστάμενων lockers στηρίζει αυτή τη στιγμή την ανάπτυξη της η BOX NOW.

Όπως αναφέρουν στελέχη της εταιρείας τα σχέδια επέκτασης στην Κύπρο προχωράνε με την τοποθέτηση 100 lockers σε Λευκωσία, Λεμεσό και άλλα κεντρικά σημεία με στόχο σε πρώτη φάση τα 150 lockers.

H κίνηση αυτή της Box Now να παρέχει την υπηρεσία απευθείας αποστολή δεμάτων μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση καθώς υπάρχει μεγάλος αριθμός Κύπριων φοιτητών στη χώρα μας αλλά και σημαντικός αριθμός Ελλήνων εργαζόμενων στη Μεγαλόνησο.

Η αποστολή των δεμάτων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου γίνεται σε δύο με τρεις μέρες, ανάλογα με το αν κατά το χρονικό διάστημα της μεταφοράς παρεμβάλλονται αργίες, Κυριακές κλπ.

Πάντως η θετική πορεία που διαγράφει μέχρι στιγμής το εγχείρημα της Κύπρου έχει βάλει σε σκέψεις της διοίκηση να επεκταθεί και σε άλλες χώρες με αντίστοιχες υπηρεσίες.

Επίσης η BOX NOW έχει τη δυνατότητα να ενισχύει την παρουσία της στα σημεία που ήδη είναι τοποθετημένη αυξάνοντας την χωρητικότητα των υφιστάμενων lockers.

Αυτό σημαίνει ότι όπου υπάρχουν περιοχές όπου η ζήτηση για την υπηρεσία  είναι μεγαλύτερη από το αναμενόμενο η Box Now εκτός του να τοποθετεί lockers σε νέα σημεία μπορεί να προσθέτει θυρίδες στα ήδη υπάρχοντα.

Αυτήν την περίοδο η εταιρεία αυξάνει την παρουσία της στον Πειραιά όπου έχει ήδη τοποθετημένα πάνω από 33  lockers κοντά στο Δημοτικό Θέατρο, στην Πλατεία Πηγάδας, στο γήπεδο Καραϊσκάκη και αλλού.

Στόχος της BOX NOW για την Ελλάδα είναι να φτάσει τις 150.000 θυρίδες και τα 3.000 Lockers μέχρι το τέλος του 2024, ενώ η εταιρεία λειτουργεί και ως hub στο ΙΤ και στο Marketing για τις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται ο όμιλος όπως Κροατία και Βουλγαρία.

Δημιουργία mobile app

Η εταιρεία στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών ετοιμάζεται να λανσάρει το νέο mobile app το οποίο μάλιστα είναι ήδη διαθέσιμο στο app store.

Οι χρήστες θα μπορούν μέσω του app να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την αποστολή ή παραλαβή του δέματος τους είτε αυτό βρίσκεται εντός ή εκτός Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η BOX NOW είναι θυγατρική του Emma Capital Group το οποίο έχει ένα σημαντικό ιστορικό επιτυχημένων επενδύσεων στην Ελληνική αγορά όπως στον ΟΠΑΠ, και στην Profarm.

Στο μετοχικό της κεφάλαιο συμμετέχει επίσης με μειοψηφικό ποσοστό το Olympia Group, μέσω του επενδυτικού του βραχίονα P.C.P.

Διαβάστε επίσης:

Παγκρήτια: Συνάντηση γνωριμίας με πελάτες και εκπροσώπους φορέων στην Καλαμάτα

Από την ΕΥΑΘ και την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ το πρώτο «πράσινο» PPA εταιρείας του Δημοσίου

Fourlis: Ανοίγει τρία νέα IKEA στην 3ετία και δέκα Intersport το 2024

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36