search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:43
MENU CLOSE

Τέμπη: «Δεν γλιτώνουν τα κάγκελα δύο βουλευτές της ΝΔ και ο πρώην Περιφερειάρχης τους – Στη φυλακή όσοι έχουν την πολιτική ευθύνη»

12.03.2024 16:02
tempi_louloudia

Την οργή του για το άρον άρον κλείσιμο των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής που διερεύνησε το έγκλημα των Τεμπών εξέφρασε ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος.

Μιλώντας στο Open, o Παύλος Ασλανίδης ανέφερε χαρακτηριστικά «το περιμέναμε ότι θα κλείσουν την εξεταστική άρον άρον» και σημείωσε πως αυτό έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο σε αυτούς, όταν έφτασε η δικογραφία από τη Λάρισα με 1000 σελίδες και «δεν τους συνέφερε». Όπως εξήγησε ο ίδιος η δικογραφία αποκαλύπτει «και το δεύτερο μεγάλο έγκλημα της συγκάλυψης».

«Έχω γνώση της δικογραφίας και τα στοιχεία της ενοχής τους είναι αδιάσειστα» ξεκαθάρισε, για να προσθέσει: «Δεν γλιτώνουν τα κάγκελα της φυλακής δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο πρώην Περιφερειάρχης τους ».

Αναφερόμενος στα στοιχεία ο Παύλος Ασλανίδης είπε «και ο πιο αδαής κατάλαβε όταν είδε την έκρηξη». «Τώρα τι κουβαλούσε η εμπορική αμαξοστοιχία, τι υλικά ήταν και αν ήταν για το ΝΑΤΟ ή για τον Ασπρόπυργο για ποιους ήταν δεν μας ενδιαφέρει» είπε.

«Ένα χρόνο συζητάμε τα αυτονόητα, όταν καταφέραμε και πήγαμε στο Κουλούρι μετά από δέκα μήνες «εκεί που ήταν τα υπολείμματα των παιδιών μας, βρέθηκαν πάρα πολλά στοιχεία,βρέθηκε DNA, βρέθηκαν κόκκαλα, το μαύρο κουτί που εντοπίστηκε και αυτό μετά από 10 μήνες από σκύλους», πρόσθεσε ο Παύλος Ασλανίδης.

Στα στοιχεία συμπεριέλαβε ότι «επιβεβαιώθηκε το ξυλόλιο από το Χημείο του Κράτους», σχολίασε και πάλι σε άλλο σημείο ο Παύλος Ασλανίδης «οι άνθρωποι έπρεπε να είναι ήδη μέσα».

Ο Παύλος Ασλανίδης έστρεψε τα πυρά του και στη Δικαιοσύνη, επισημαίνοντας πως «συμμετοχή στο έγκλημα δυστυχώς έχει και η Δικαιοσύνη. Δεν έκανε τη δουλειά της σωστά, που ήταν ο εισαγγελέας της Λάρισας να περιφρουρήσει το χώρο» διερωτήθηκε.

Και κατέληξε λέγοντας «θέλουμε να πάνε φυλακή αυτοί που έχουν την πολιτική ευθύνη, είναι απλά τα πράγματα, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχε συμβεί αυτό».  

Διαβάστε επίσης:

Λήξη συναγερμού μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στον Άρειο Πάγο

SOS: Νεφροπαθείς συλλέγουν υπογραφές για τη χρήση φλεβοπροβολέα στην αιμοκάθαρση

Τέμπη: Οι τρεις δρόμοι για την προανακριτική – Τι θα γίνει με τα πορίσματα της Εξεταστικής και τη νέα μήνυση των συγγενών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:43