search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:13
MENU CLOSE

Η εξομολόγηση του Άγγελου στην Κουτσελίνη – Το τρανς αγόρι μίλησε για το bullying και τη σεξουαλική κακοποίηση (Video)

14.03.2024 11:49
aggelos-fylometavasi-new

Την προσωπική του ιστορία αναφορικά με τη φυλομετάβαση από γυναίκα σε άνδρα περιέγραψε ο 30χρονος Άγγελος, το βράδυ της Τετάρτης, στη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Γεννήθηκα σε σώμα κοριτσιού αλλά ένιωθα πάντα ότι ανήκω σε λάθος σώμα» είπε, μεταξύ άλλων, καλεσμένος στην εκπομπή «Ζήνα Αργά», επισημαίνοντας ότι η απόφασή του αυτή προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην οικογένειά του.

«Ήταν μια απόφαση που έφερε ακραίες αντιδράσεις στην οικογένεια μου. Η μητέρα μου, μου έλεγε να φοράω πιο γυναικεία ρούχα και να βάφομαι πιο έντονα, ενώ στο σχολείο δέχθηκα bullying και μου έλεγαν ότι δεν θα με αγαπήσει κανείς γι’ αυτό που είμαι» τόνισε.

Ο «Γολγοθάς» του Άγγελου δεν είχε να κάνει, ωστόσο, μόνο με τη φυλομετάβαση και την αποδοχή του ιδίου από τους υπολοίπους, καθώς από τα 14 έως και τα 27 του υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συγγενικό του πρόσωπο.

«Από τα 14 μέχρι τα 27 δέχθηκα από συγγενικό πρόσωπο σεξουαλική κακοποίηση, που ήταν ο λόγος που ήθελα να φύγω από το σπίτι μου» αποκάλυψε.

«Με έχει δεχθεί η μικρή μου αδερφή αλλά τα άλλα δύο αδέρφια πιστεύουν ότι είμαι η ντροπή της οικογένειας» πρόσθεσε.

«Με τη μητέρα μου κόψαμε αρχικά επαφές και έμεινα με τον πατριό μου που ήταν ομοφοβικός» λέει σε άλλο σημείο ο Άγγελος, ενώ τόνισε ότι τους τελευταίους μήνες η μητέρα του κάνει προσπάθεια να δεχθεί την απόφασή του να γίνει άνδρας.

Στη συνέχεια, ο Άγγελος μίλησε για το πρόσωπο που έμελε να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του, αποτελώντας τον άνθρωπο που τον αποδέχτηκε γι’ αυτό που είναι και στέκεται σαν «φύλακας άγγελος» στο πλευρό του.

«Κομβικό ρόλο στη ζωή μου έπαιξε η γνωριμία μου στα 26 με την Κωνσταντίνα, τον φύλακα άγγελό μου που με έκανε να φύγω από το σπίτι. Αποφασίζοντας ότι θέλω τη φυλομετάβαση, οικονομικά δεν έβγαινα και καταλήξαμε στους γονείς της Κωνσταντίνας που με αγκάλιασαν και δέχονται την επιλογή μας» είπε και πρόσθεσε:

«Ποτέ δεν ένιωσα το κοριτσάκι που περίμεναν κάποιοι. Πηγαίνοντας προς το Γυμνάσιο, κοιτώντας τον καθρέφτη, ήθελα να τον σπάσω. Άλλαξα το στυλ μου, δεν είχα παρέες, ακόμα και από καθηγητές άκουγα “ντύσου πιο θηλυκά”, “προσπάθησε να είσαι όπως τα άλλα κορίτσια”».

Μιλώντας, δε, για το πρόσωπο που τον κακοποίησε σεξουαλικά, τα λόγια του σοκάρουν.

«Μου έλεγε ότι θα ήταν το αντρικό πρότυπο για να είμαι γυναίκα όπως έπρεπε. Υπέβαλα μήνυση, αλλά έγιναν πολλά επεισόδια και αναγκάστηκα να την πάρω πίσω» τόνισε.

«Φανταζόμουν πάντα γένια, κοστούμια, να είσαι στην παραλία μόνο με το κάτω μέρος του μαγιό σου. Πολλές φορές σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω: από τη μια να προσπαθούν να σε αλλάξουν και από την άλλη να έχεις αυτό το πρόσωπο που σε κακοποιεί και να μην μπορείς να το πεις σε κάποια φίλη» είπε στη συνέχεια, ενώ αποκάλυψε ότι βίωσε ομοφοβικές αντιδράσεις ακόμα και από γιατρό ο οποίος «του πέταξε τα χαρτιά στη μούρη».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: 42χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά επί πέντε χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

Ζωγράφου: Η στιγμή που η φωτιά καταστρέφει ολοσχερώς τα οχήματα στην οδό Ταξίλου – Βίντεο ντοκουμέντο

Κρήτη: Ανήλικες ξυλοκόπησαν και βιντεοσκόπησαν 15χρονη – Τέσσερις συλλήψεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:13