search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:44
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: 42χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά επί πέντε χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

14.03.2024 11:30
viasmos 765- new

Ένας 42χρονος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά για μία πενταετία την ανήλικη ανιψιά του, σε περιοχή της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης, όπως αποκάλυψε η έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί καταγγελία της 22χρονης, σήμερα, φερόμενης παθούσας, σύμφωνα με την οποία κατά την περίοδο 2010-2015, όταν η ίδια ήταν ανήλικη (από τα 8 έως τα 13 έτη) ο 42χρονος -εξ αγχιστείας- θείος της, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, προέβη κατ’ επανάληψη και χωρίς τη θέλησή της σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε -επιπλέον- ότι κατά το 2010 ο ίδιος παρακολουθούσε ενώπιον του 4χρονου γιου του και του 7χρονου ανιψιού του ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Κατά την προανάκριση δε, ερευνήθηκε καταγγελία της ετεροθαλούς αδελφής του για άσεμνες χειρονομίες και προτάσεις που έκανε σε βάρος της, προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, εναντίον του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους ή ενώπιον τους, κατάχρησης ανηλίκων και απειλής. Η δικογραφία διαβιβάζεται στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Διαβάστε επίσης:

Ζωγράφου: Η στιγμή που η φωτιά καταστρέφει ολοσχερώς τα οχήματα στην οδό Ταξίλου – Βίντεο ντοκουμέντο

Κρήτη: Ανήλικες ξυλοκόπησαν και βιντεοσκόπησαν 15χρονη – Τέσσερις συλλήψεις

Καθαρά Δευτέρα: Τα σούπερ μάρκετ που θα είναι ανοιχτά – Το ωράριο λειτουργίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:42