search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:17
MENU CLOSE

Ο «Σασμός» επικεφαλής στην κούρσα τηλεθέασης της Τετάρτης

14.03.2024 19:12
sasmos

Καλό το «Τσουλού» αλλά σαν τον «Σασμό» δεν έχει. Το ζευγάρι του Champions League Ατλέτικο Μαδρίτης- Ιντερ, την αναμέτρηση του οποίου έδειξε «ζωντανά» το Mega προϊδέαζε για  συναρπαστικό αγώνα. Και φάνηκε εν τέλει αφού το ματς κρίθηκε στα πέναλτι.

Όμως η πλοκή στο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» ήταν από ότι φάνηκε… ακαταμάχητη καθώς η επίθεση της Εύας ενάντια στον Μαθιό και τον Αστέρη συγκλόνισε την  Ανω Πορια  που βρέθηκε να θρηνεί ακόμη μία τραγική απώλεια.

Η σειρά του Alpha καθήλωσε 871.000 τηλεθεατές και αναδείχθηκε πρώτη σε προτιμήσεις στο σύνολο της ημέρας παρά τον δυνατό ανταγωνισμό που είχε απέναντι της καθώς την ίδια ώρα ήταν στον «αέρα» η νέα δραματική σειρά «Οι ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, η οποία ήταν δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών με τρίτη την εκπομπή «Οι Boomers», σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Φαίνεται μάλιστα πως το κανάλι έχει καταφέρει να σχηματίσει μια συμπαγή ενότητα με κλιμάκωση στη συγκέντρωση τηλεθεατών στο πρόγραμμά του με την πάροδο του χρόνου.

Μια σημείωση με σημασία. Έλειπε από το «μενού» της ημέρας η πρωταθλήτρια της τηλεθέασης, η σειρά η «Γη της ελιάς».

Στην έκτη θέση το δελτίο ειδήσεων του Mega που εμπεριείχε την συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη.

Στα υπόλοιπα της προηγούμενης ημέρας, στο ντέρμπι των ριάλιτι επικράτησε το «Masterchef» του «Survivor» με διαφορά μόλις 0,1% ή 15.000 τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: «Πέρασε» το Ισραήλ με άλλο τραγούδι – Βανδαλισμοί στη Σουηδία (photos)

Η Ντόρα Μπακογιάννη «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου

«Έσκισε» σε τηλεθέαση ο ΑΝΤ1 την Τετάρτη 12/3

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:15