search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:44
MENU CLOSE

«Έσκισε» σε τηλεθέαση ο ΑΝΤ1 την Τετάρτη 12/3

14.03.2024 15:34
ANT12

Από τα κορυφαία μερίδια της σεζόν ως τώρα, αν όχι το υψηλότερο, κατάφερε την Τετάρτη ο ΑΝΤ1 δημιουργώντας «ατομικό» ρεκόρ. Με 14,7% ήταν το πρώτο σε προτιμήσεις κανάλι. Το Mega είδε το κομμάτι του, από την πίτα τηλεθέασης της Nielsen, να διαμορφώνεται στο 13,8%.

Τα ποσοστά στα μερίδια των δύο καναλιών, στη συγκριτική παρατήρηση δεδομένων Τρίτης και Τετάρτης, δίνουν την αίσθηση ότι μπορεί και να σημειώθηκε μετακίνηση τηλεθεατών από το ένα στο άλλο και από το ένα 24ωρο στο επόμενο.

Ανεβασμένος εμφανίστηκε στις μετρήσεις της ημέρας και ο Alpha αλλά και ο Σκάι. Αντιθέτως το Star εξαιτίας των πιέσεων που δέχθηκε από τον ανταγωνισμό είδε την δυναμική του να περιορίζεται την Τετάρτη κατά 1,6% σε σχέση με εκείνη που είχε αναπτύξει την προηγούμενη μέρα.

Μικρές ανοδικές τάσεις παρουσίασαν ΕΡΤ1, Open και Μακεδονία Tv. Στον άσσο η ΕΡΤ2, η ΕΡΤ3 στο 1,7% από το 2,2% που σημείωσε προχθες.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: «Πέρασε» το Ισραήλ με άλλο τραγούδι – Βανδαλισμοί στη Σουηδία (photos)

Αυγή: Νέος διευθυντής της εφημερίδας ο Σπύρος Σουρμελίδης

Αγγλία: Αστυνομική παρέμβαση για να «σπάσει» ο κύκλος κακοποίησης γυναικών δημοσιογράφων ζητά ο κλάδος των ΜΜΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:44