search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:35
MENU CLOSE

OPEN: «Ανοιχτές υποθέσεις», η νέα δικαστικοαστυνομική εκπομπή του σταθμού

14.03.2024 20:08
KOUSOULOS

Την άλλη Πέμπτη (21/3) αναμένεται η πρεμιέρα της νέας πρότασης «Ανοιχτές υποθέσεις» του Open. Πρόκειται για εκπομπή έρευνας με τον Πέτρο Κουσουλό στην διάρκεια της οποίας κάθε βδομάδα (23.30) θα εξετάζονται ένας ή και περισσότεροι φάκελοι δικαστικών υποθέσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και απασχολούν έντονα την επικαιρότητα και την κοινωνία, και θα αναλύονται διεξοδικά «πάντα με αμεσότητα, αξιοπιστία και σεβασμό», τονίζεται από το κανάλι.

Η εκπομπή υπόσχεται πρωτογενές ρεπορτάζ, νέα στοιχεία και άγνωστες πτυχές που φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία του κάθε φακέλου, με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, να συμβάλει σε δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις.

Ο Κουσουλός θα φιλοξενεί στο στούντιο συγγενείς και φίλους των άμεσα εμπλεκόμενων προσώπων, αλλά και ειδικούς, καθένας στον τομέα του όπως δικηγόρους, ψυχολόγους, δικαστικούς, αστυνομικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ιατροδικαστές και εγκληματολόγους οι οποίοι θα αξιολογούν και σχολιάζουν τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στις υπό διερεύνηση περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Ο «Σασμός» επικεφαλής στην κούρσα τηλεθέασης της Τετάρτης

Η Ντόρα Μπακογιάννη «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου

«Έσκισε» σε τηλεθέαση ο ΑΝΤ1 την Τετάρτη 12/3

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:35