search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:48
MENU CLOSE

Ελεωνόρα Μελέτη: Με πανηγυρισμούς και τον ύμνο του Ολυμπιακού η έναρξη της εκπομπής της (Video)

15.03.2024 10:14
meleti-olympiakos-new

Μια διαφορετική έναρξη έκανε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, το πρωί της Παρασκευής, με αφορμή τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού με 6-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Conference League, με το πάνελ και την παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα» να μην κρύβουν τη χαρά τους.

Το κλίμα στο πλατό ήταν άκρως εορταστικό, με τους τεχνικούς να φορούν μπλουζάκια του Ολυμπιακού, ενώ μπροστά στην κάμερα ανέμιζε η ερυθρόλευκη σημαία την ώρα που ακουγόταν ο ύμνος της ομάδας του Πειραιά.

«Όχι 1! Θέλω την υπομονή σας, γιατί είναι και πολλά! Όχι 1, όχι 2, όχι 3, όχι 4, όχι 5, αλλά 6!» είπε στο κοινό η Ελεωνόρα Μελέτη κατά την έναρξη της εκπομπής με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να προσθέτει:

«Δεν είναι μόνο το 6-1, είναι όλη αυτή η ανατροπή, για μία από τις μεγαλύτερες βραδιές του ελληνικού ποδοσφαίρου, του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όλη η Ευρώπη συζητά σήμερα την επική πρόκριση του Ολυμπιακού, αλλά και του ΠΑΟΚ στους 8. Το έχει κάνει η Ρεάλ από 4-0 να το γυρίσει στην έδρα της, το έχει κάνει η Μπαρτσελόνα και τρίτη ομάδα που έχει κάνει τόσο μεγάλη ανατροπή, δεν υπάρχει, ο Ολυμπιακός το έκανε εκτός έδρας».

Διαβάστε επίσης:

OPEN: «Ανοιχτές υποθέσεις», η νέα δικαστικοαστυνομική εκπομπή του σταθμού

Ο «Σασμός» επικεφαλής στην κούρσα τηλεθέασης της Τετάρτης

Η Ντόρα Μπακογιάννη «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:46