search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:53
MENU CLOSE

Σκάνδαλο emails: Αυτός είναι ο γαλάζιος χειροκροτητής που τσούρνεψε τα στοιχεία ψηφοφόρων για την Ασημακοπούλου (videos)

15.03.2024 13:27
theodoropoulos_nikos
@Facebook Nick Theodoropoulos

Στο επίκεντρο της αδιανόητης υπόθεσης με τα emails που έστειλε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στους ψηφοφόρους του Εξωτερικού βρίσκεται, ανάμεσα σε άλλα και ένα πρόσωπο από τον βαθύ κομματικό μηχανισμό της ΝΔ, ο οποίος έχει κάνει… καριέρα στο X (twitter) ως μέγας χειροκροτητής. Πρόκειται για τον γραμματέα της ΝΔ για τον Απόδημο Ελληνισμό Νίκο Θεοδωρόπουλο.

Το συγκεκριμένο κομματικό στέλεχος, η παραίτηση του οποίου από την κομματική θέση είναι τυπική υπόθεση, φαίνεται να ήταν ο άνθρωπος που ως συνεργάτης του γενικού γραμματέα του υπουργείου εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, διέρρευσε τα στοιχεία των αποδήμων στην κυρία Ασημακοπούλου.

Η περίεργη αυτή κομματική φυσιογνωμία έχει διακριθεί και σχολιαστεί αναλόγως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ζέση με την οποία εντοπίστηκε να χειροκροτεί σε εκδήλωση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναφέρθηκαν ως και… ανησυχίες μήπως σπάσει κάνα χέρι έτσι που χειροκροτεί. Τελικά «έσπασε» το κεφάλι του (με την πολιτική έννοια των όρων)  με την προσπάθειά του να εξυπηρετήσει την κυρία Ασημακοπούλου

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για Ασημακοπούλου: Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται

Φάμελλος προς Μητσοτάκη για μη φορολόγηση υπερκερδών στον ενεργειακό τομέα το 2023

Προσπάθεια να λιώσουν οι πάγοι Εκκλησίας – Κυβέρνησης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31