search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:24
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση Marc: Στο 35% η ΝΔ – o ΣΥΡΙΖΑ προσπέρασε το ΠΑΣΟΚ

16.03.2024 20:05
nd_syriza_pasok (1)

Ηχηρό προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, δίνει νέα δημοσκόπηση της Marc ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται στη δεύτερη θέση, αφήνοντας στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο ΘΕΜΑ», η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό υψηλότερο από εκείνο των ευρωεκλογών του 2019.

Στις προηγούμενες ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία είχε συγκεντρώσει ποσοστό 33,12% και ήταν μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά 9,37%, ενώ στην παρούσα συγκυρία προσεγγίζει δημοσκοπικά το 35% και αποσπά προβάδισμα 21,5 μονάδων.

Επίσης, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, παρατηρείται κάμψη της εκλογικής απήχησης του ΠΑΣΟΚ, το οποίο στην πρόθεση ψήφου απώλεσε σχεδόν τρεις εκατοστιαίες μονάδες, με αποτέλεσμα να τον προσπεράσει ο ΣΥΡΙΖΑ που επανακτά τη δεύτερη θέση στην κατάταξη των κομμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Στην Αίγυπτο την Κυριακή ο πρωθυπουργός

Χρήστος Σταϊκούρας: Ταξίδεψε με τρένο ως το Λιανοκλάδι – «Να επιδεικνύουμε υψηλότερη ατομική και συλλογική ευθύνη»

Το πολιτικό δράμα της Ασημακοπούλου: Ο Σαμαράς δεν της απαντάει, καμία επικοινωνία με Μητσοτάκη – Τηλεφώνημα από Μέτσολα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:22