search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:36
MENU CLOSE

Ιταλία: Ο Ιμόμπιλε και η σύζυγός του δέχθηκαν επίθεση στο σχολείο του γιου τους από οπαδούς της Λάτσιο

16.03.2024 14:37
italia_imobile

Φραστική και σωματική επίθεση από οπαδούς της Λάτσιο, έξω από το σχολείο του 4χρονου γιου τους, δέχτηκαν ο Τσίρο Ιμόμπιλε και η σύζυγός του, την Παρασκευή.

Ο αρχηγός της Λάτσιο, μάλιστα, αποφάσισε να καταθέσει μήνυση κατά του ιταλικού Τύπου, τον οποίο κατηγόρησε για υποκίνηση μίσους στα social media.

«Όλα αυτά, δυστυχώς, σχετίζονται με την υποκίνηση μίσους που ενθαρρύνει μέρος του Τύπου και δημοσιογράφοι μέσω των social media που διαδίδουν κίνητρα μίσους κατά του Τσίρο Ιμόμπιλε, αναφέροντας γεγονότα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», ανέφεραν οι δικηγόροι του.

Από τη μεριά της η Λάτσιο εξέφρασε τη στήριξή της στον 34χρονο, καταδικάζοντας τη βία: «Ολόκληρη η Λάτσιο εκφράζει την πλήρη στήριξή της στον αρχηγό της, Τσίρο Ιμόμπιλε και την οικογένειά του, για τις ανησυχητικές και απαράδεκτες επιθέσεις που υπέστησαν τις τελευταίες ημέρες. Ο αθλητισμός, και κατά συνέπεια η ηθική του αξία πρέπει να παραμείνει ως έχει: κάθε πράξη λεκτικής ή σωματικής βίας πρέπει να τυγχάνει ομόφωνης καταδίκης, ακράδαντα και αδικαιολόγητα».

«Κι εμένα με απειλούν κάθε μέρα, αλλά δεν κάνω φασαρία»

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Λάτσιο, Λοτίτο, έκανε λόγο για πολλή φασαρία για το… τίποτα.

«Μου συμβαίνει κάθε μέρα. Ζω έχοντας ασφάλεια εδώ και 20 χρόνια. Αν έπαιρνες το κινητό μου θα έβρισκες 500.000 απειλές για τη ζωή τη δική μου και τις οικογένειάς μου. Με απειλούν καθημερινά, αλλά δεν κάνω όλη αυτή τη φασαρία» είπε και πρόσθεσε: «Η υποκίνηση μίσους είναι έγκλημα και πρέπει να τιμωρηθεί», δήλωσε προκαλώντας εντύπωση.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Βολικάκης: Θετικός σε απαγορευμένη ουσία οκτώ χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο – Τι απαντά ο ίδιος

Super League: Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ

Conference League: Ιστορική ανατροπή – Στην παράταση ο Ολυμπιακός νίκησε την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 6-1 (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09