search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:13
MENU CLOSE

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ήμασταν στην Χαλκίδα και είδα πολλά παράξενα βλέμματα να κοιτούν την κόρη μου» (Video)

17.03.2024 16:38
toumasatou-new

Για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για τις απόψεις της, μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με τα κοινά: «Έχω σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ. Θα πήγαινα στον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα. Δεν έχω καταλάβει την πολιτική γραμμή του Στέφανου Κασσελάκη και τον ίδιο ως πολιτικό πρόσωπο»

Για την κόρη της, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Είμαι πολύ φλύαρη τα λέω όλα στην κόρη μου, με ακούει υπομονετικά ακόμη. Έχει κοινά ο ρόλος μου με την ζωή μου αλλά είναι διαφορετικό μία μάνα ενός άντρα και άλλη μιας γυναίκας. Θέλω να είμαι δίπλα στην κόρη μου, χωρίς να ενοχλώ. Ήμασταν χθες στην Χαλκίδα οικογενειακά και είδα πολλά παράξενα βλέμματα μεγάλων ανθρώπων να κοιτούν την κόρη και τις ανιψιές μου, έχει επιτραπεί ο κανιβαλισμός. Ακούμε όλα τα μουρλά, και μας παρουσιάζουν τα μουρλά ως κανονικά. Όταν ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να σπάσω το δικαστήριο. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω γιατί υποκινώ βία. Ανακυκλώνουν τη βία, μας κάνουν να νιώθουμε βίαια συναισθήματα»

Τέλος η Μαριάννα Τουμασάτου δήλωσε: «Πολλές φορές μου στέλνουν μηνύματα με υβριστική διάθεση. Είναι σαφές ότι είναι κομματικά και κακόγουστα από όποιο κόμμα και αν είναι… Κάθε ιδέα θα βρει τη σκιά του και τον υποστηρικτή του. Κοιτάς και είναι προφίλ που δεν είναι ανοιχτά και δεν υπάρχουν. Έχεις 15 προφίλ που τα κάνεις μόνο για να βρίζεις. Τι τοξικότητα! Κολυμπάς μέσα σε απόβλητα».

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε το μήνυμα του Μπισμπίκη – «Μου γράφει… μην μου τον στεναχωρήσεις!»

«Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»: Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για την ατάκα που προκάλεσε αντιδράσεις

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Έβγαλα κάποιους που ακολουθούσα στα social media γιατί έμπαινα σε σύγκριση και δεν περνούσα καλά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:13