search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:27
MENU CLOSE

Hellenic Train: Διαψεύδει οποιαδήποτε αποεπένδυση από την Ελλάδα

19.03.2024 19:02
hellenic-new

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα σενάρια περί αποεπένδυσης από την Ελλάδα και το ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, εξέδωσε η Hellenic Train, με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα.

Οπως επισημαίνεται, «σε συνέχεια φημολογίας που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες σε μερίδα του Τύπου, η Hellenic Train διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε αποεπένδυση από την Ελλάδα».

Στην ίδια ανακοίνωση, η εταιρεία «επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να συνεχίσει να λειτουργεί στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού, τηρώντας τη δέσμευσή της για τη βελτίωση του ελληνικού σιδηροδρομικού συστήματος».

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

«Σε συνέχεια φημολογίας που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες σε μερίδα του Τύπου, η Hellenic Train διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε αποεπένδυση από την Ελλάδα και επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να συνεχίσει να λειτουργεί στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού, τηρώντας τη δέσμευσή της για τη βελτίωση του ελληνικού σιδηροδρομικού συστήματος.

Κατά συνέπεια, η εταιρεία απορρίπτει κάθε αμφιβολία για τη συνέχιση του έργου της και για το μέλλον της ως μέρους των ελληνικών σιδηροδρομικών μεταφορών».

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση στους δρόμους: Στα «κόκκινα» Κηφισός και Αττική Οδός – Καθυστερήσεις σε Ποσειδώνος και Κηφισίας

Διαδήλωση την Πέμπτη 21/3 για τις συνδικαλιστικές και πολιτικές διώξεις σε εκπαιδευτικούς

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Νέες συλλήψεις, δύο από τις κοπέλες ήταν θύματα και της Λορέλας – Η 25χρονη «εγκέφαλος», ο ταξιτζής και τα ραντεβού των 400 ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:16