search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:00
MENU CLOSE

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων σε ξενοδοχεία της Αθήνας: Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση – Το πρόσωπο «κλείδι» (video)

19.03.2024 13:24
5 Οκτωβρίου – Διεθνής Ημέρα κατά της πορνείας - Media

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας, το οποίο προωθούσε ανήλικες κοπέλες στην πορνεία σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

«Εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται ότι ήταν μια 25χρονη, η οποία από το καλοκαίρι του 2023 και έχοντας αναπτύξει φιλική σχέση με τουλάχιστον επτά ανήλικες 15-17 ετών, τις διευκόλυνε να βρίσκουν «πελάτες».

Στο κύκλωμα φαίνεται ότι συμμετείχαν και άλλοι ενήλικοι.

Η νεαρή γυναίκα κατηγορείται ακόμη ότι εξωθώντας τα κορίτσια στην πορνεία, έπαιρνε μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε κάθε ανήλικη.

Τα ποσά κυμαίνονταν ανάλογα με τα χρήματα που εισέπρατταν οι ανήλικες ενώ πολλές φορές – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – τις συνόδευε η ίδια στα ραντεβού.

Η 25χρονη «εγκέφαλος» αποκόμιζε από κάθε ανήλικη, συνήθως 50 ευρώ και μέχρι 100, ανάλογα με τα χρήματα που εισέπρατταν οι ανήλικες, από 200 έως 400 ευρώ.

Η υπόθεση, αποκαλύφθηκε, όταν συγγενικό πρόσωπο μίας από τις ανήλικες είδε το κινητό της, ενημέρωσε την αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, φέρεται σε συνεννόηση με την 25χρονη, να παρείχαν ως αμοιβή σε αυτές, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες.

Σχετικά με τους άλλους συλληφθέντες, οι δύο κατηγορούνται ότι μετέφεραν τις ανήλικες από και προς τα ξενοδοχεία που λάμβαναν χώρα οι ερωτικές συναντήσεις χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητά τους.

Επίσης συνελήφθη και μία 21χρονη η οποία κατηγορείται ότι σε μη επακριβώς προσδιορισμένο χρόνο, αλλά κατά ίδιο χρονικό διάστημα δράσης και των λοιπών συλληφθέντων, προήγαγε στην πορνεία μία από τις ανήλικες λαμβάνοντας μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε.

Συνολικά για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο γυναίκες 25 και 21 ετών και δύο άνδρες 25 και 54 ετών για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, ενώ στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από τις Αρχές συμπεριλαμβάνονται ακόμη έξι άτομα.

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε από τις 17 έως τις 18 Μαρτίου στον Βύρωνα, στο Αιγάλεω αλλά και στην πλατεία Αττικής και στην Ομόνοια.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Όλιβερ: Εντός της εβδομάδας αποκαλύπτεται ο κατηγορούμενος – «Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην υπόθεση» (video)

Ασπρόπυργος: Προσαγωγή δύο ατόμων για τον θάνατο του 40χρονου (video)

Ιωάννινα: Στο «σκαμνί» πρώην εισαγγελέας για κατάχρηση εξουσίας και υπεξαγωγή δημοσίων εγγράφων – «Εξαφάνισε» 1.000 δικογραφίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:57