search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:14
MENU CLOSE

Λένα Παπαληγούρα: «Μια ερωτική σκηνή συνήθως δεν περιέχει τίποτα ερωτικό» (Video)

19.03.2024 10:51
lena-papaligoyra-new

Για τους απαιτητικούς ρόλους που έχει χρειαστεί να ενσαρκώσει στην πορεία της ως ηθοποιός μίλησε η Λένα Παπαληγούρα, αποκαλύπτοντας ότι μια ερωτική σκηνή, δεν περιέχει τίποτα ερωτικό στην πραγματικότητα.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύναμη που παίρνει από τα παιδιά της, επισημαίνοντας ότι όταν είναι μαζί τους, όχι μόνο δεν κουράζεται, αλλά ξεκουράζεται…

«Τα παιδιά μου είναι και η ξεκούρασή μου. Δηλαδή, δεν χρειάζομαι κι άλλη ξεκούραση από το να είμαι με τα παιδιά μου. Είναι οι μπαταρίες μου, η δύναμή μου» είπε, μεταξύ άλλων.

«Η αλήθεια είναι, ότι εμείς οι ηθοποιοί κάνουμε μια δουλειά που για κάποιον που δεν είναι στον χώρο μας μπορεί να φαντάζει περίεργη. Όπως το γεγονός ότι αγκαλιαζόμαστε φιλιόμαστε… Μια ερωτική σκηνή συνήθως δεν περιέχει τίποτα ερωτικό. Αντίθετα μπορώ να σου πω ότι είναι και από τις πιο έτσι περίεργες και αμήχανες οι ερωτικές σκηνές» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Αρναούτογλου: Πήρε συνέντευξη από το… ρομπότ Σοφία – «Δεν θέλω να κατακτήσω τον κόσμο» (Video)

Καίτη Γκρέι: Πήρε εξιτήριο μετά από έναν μήνα νοσηλείας

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτό ήταν το άρωμα της αείμνηστης εθνικής σταρ – «Το φορούσε μέχρι το τέλος» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:12