search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: Επικοινωνιολόγο ψάχνει το Μπάκινγχαμ μετά τις αλλεπάλληλες γκάφες, μόνο που αποδεικνύεται ολίγον… Σκρουτζ

21.03.2024 19:46
buchigxam – kate – new

Μετά το επικοινωνιακό Βατερλό με την επεξεργασμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, το παλάτι του Μπάκιγχαμ προσπαθεί να γυρίσει το παιχνίδι, προσλαμβάνοντας επικοινωνονιολόγο.

Συγκεκριμένα, το παλάτι προσλαμβάνει έναν «βοηθό επικοινωνίας» για το γραφείο του ιδιωτικού γραμματέα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent. Η αγγελία για την εν λόγω εργασία είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Βασιλικής Οικογένειας.

«Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας σε μια παγκόσμια πλατφόρμα. Είναι υπερηφάνεια να συμμετέχετε στην ομάδα, στην καρδιά ενός παγκοσμίου φήμης ιδρύματος. Αυτό είναι που κάνει την εργασία για το Royal Household εξαιρετική. Η ομάδα του Royal Communications προωθεί τη δουλειά, το ρόλο, τη συνάφεια και την αξία της Βασιλικής Οικογένειας σε ένα παγκόσμιο κοινό. Η αντίδραση στη δουλειά μας είναι πάντα υψηλού προφίλ, και έτσι η φήμη και ο αντίκτυπος θα είναι στην πρώτη γραμμή όσων κάνετε», δήλωσε το παλάτι για τη δουλειά.

«Είτε εργάζεστε σε μια κρατική επίσκεψη, σε τελετουργική εκδήλωση ή σε βασιλική υποχρέωση, θα βεβαιωθείτε ότι οι επικοινωνίες μας προκαλούν συνεχώς ενδιαφέρον και προσεγγίζουν ένα εύρος κοινού. Αν και η βάση είναι κυρίως τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, θα ταξιδέψετε επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο για την υποστήριξη επισκέψεων και δεσμεύσεων», προσθέτει.

Ένας από τους κύριους ρόλους της δουλειάς περιλαμβάνει «την ανταπόκριση σε καθημερινές έρευνες των μέσων ενημέρωσης για μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας των μελών της βασιλικής οικογένειας». Άλλα βασικά κριτήρια περιλαμβάνουν την «έρευνα για λεπτομέρεια».

Ωστόσο, το Μπάκιγχαμ μάλλον έχει καβούρια στις τσέπες αν αναλογιστεί κανείς ότι προσφέρει  περίπου 25.642 λίρες ετησίως, όσο είναι ο βασικός μισθός στη Μεγάλη Βρετανία. Δίνει όμως, δωρεάν δύο γεύματα ημερησίως…

Σύμφωνα με το Living Wage Foundation, έναν ανεξάρτητο οργανισμό που ενθαρρύνει τους εργοδότες να πληρώνουν μισθούς που αντικατοπτρίζουν το κόστος ζωής, ο μισθός αυτός είναι ο ορισμός του κατώτατου μισθού… Σκρουτζ αποδεικνύεται το Μπάκιγχαμ…

Διαβάστε επίσης:

Ολλανδία: Γενέθλια για τον… μεγαλύτερο κήπο με τουλίπες στον κόσμο – Γίνεται 75 και το γιορτάζει

Bloomberg: Συμφωνία των Χούθι με Ρωσία και Κίνα για τη ναυσιπλοΐα στην Ερυθρά Θάλασσα

Ποιο Kategate; Ο Μακρόν – Ρόκι Μπαλμπόα είναι ο νέος αγαπημένος του internet – Τα σχόλια και οι αντιδράσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09