search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:51
MENU CLOSE

Ιωάννα Τούνη: Δύο άντρες παραπέμπονται να δικαστούν για το revenge porn

22.03.2024 18:56
touni-new

Οι δύο άντρες που είχε καταγγείλει η Ιωάννα Τούνη για την υπόθεση του revenge porn παραπέμπονται σε δίκη για κακούργημα.

Η influencer είχε μηνύσει τους δύο άντρες τον Ιανουάριο του 2022, ύστερα από τη διαρροή ενός βίντεο με προσωπικές της στιγμές, το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το 2020. Η Ιωάννα Τούνη είχε μιλήσει δημόσια για την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως της προκάλεσε μεγάλη ηθική βλάβη.

Μιλώντας στην εκπομπή T-Live, ο Απόστολος Λύτρας τόνισε: «Έχει υποβληθεί μια μήνυση το 2022, για όλη αυτή την διαδικασία, ότι κάποιος τράβηξε την Ιωάννα Τούνη σε αυτές τις προσωπικές στιγμές της και στη συνέχεια διέδωσε το συγκεκριμένο υλικό. Είναι μια πολύ σοβαρή πράξη και για αυτό παραπέμπονται δύο άνθρωποι στο Τριμερές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και αντιμετωπίζουν ποινή έως και δέκα χρόνια για την κατοχή, την αναπαραγωγή και τη διάδοση ευαίσθητών προσωπικών δεδομένων, που είναι πλέον κακούργημα».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη ξεκαθάρισε: «Όταν κάποιος έχει στην κατοχή του, είναι δηλαδή αυτός που τραβάει ένα βίντεο και συνεπώς το έχει στην κατοχή του, μόνο αυτός, οποιαδήποτε στιγμή αυτό το βίντεο διαρρεύσει και το δεις οπουδήποτε, σημαίνει ότι εξαρχής έχει φύγει από αυτόν. Αυτό είναι που απαγορεύει ο νόμος. Στην προκείμενη περίπτωση ήταν γνωστό ποιος τράβηξε το βίντεο. Οι δύο άντρες που κατηγορούνται είναι έξω με εγγύηση. Έχει καταβληθεί εγγύηση ως περιοριστικό μέτρο».

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Ρέππας: Διαψεύδει ότι θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στο θέατρο (Video)

Μπρους Σπρίνγκστιν: Αγνώριστος επέστρεψε στη σκηνή (Video)

Γιάννης Ζουγανέλης για Eurovision: «Δεν συμφωνώ με την αισθητική του τραγουδιού»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:50