search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:11
MENU CLOSE

Κόρινθος: Ξύλο από MAT σε κρατούμενους πρόσφυγες, απεργούς πείνας (Video)

22.03.2024 19:22
xylo mat korinthos prosfiges- new

Άγρια καταστολή από τα ΜΑΤ σε κρατούμενους απεργούς πείνας στο κέντρο κράτησης της Κορίνθου, που διαμαρτύρονταν για την αυθαίρετη κράτησή τους και για τις απάνθρωπες και εξευτελιστικές συνθήκες που επικρατούν στα κελιά.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιοποίησε η συλλογικότητα Solidarity With Migrants, δυνάμεις των ΜΑΤ φαίνονται να απωθούν διά της βίας κρατούμενους που διαμαρτύρονταν στο προαύλιο και στη συνέχεια να τους χτυπούν με γκλοπ.

Μάλιστα,  η συλλογικότητα ανέφερε ότι υπήρξαν τραυματισμοί και ακολούθησαν εξευτελιστικοί έλεγχοι στα κελιά.

Από την πλευρά τους, αστυνομικές πηγές υποβαθμίζουν όσα υποστηρίζει η συλλογικότητα, κάνοντας λόγο για κρατούμενους που είχαν προαυλιστεί και δεν δέχονταν να ξαναμπούν στα κελιά τους ενώ έβαλαν φωτιά σε χαρτόνια. Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, επενέβη διμοιρία των ΜΑΤ και επέστρεψαν στα κελιά τους χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός, ενώ το επεισόδιο κράτησε μισή ώρα.

Διαβάστε επίσης:

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Προφυλακιστέα η 25χρονη Μαρία – Ελεύθεροι πέντε κατηγορούμενοι

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε παράνομα αναβολικά και κάνναβη – Bodybuilders, ποδοσφαιριστές, σφαιροβόλοι ανάμεσα στους πελάτες

Κτηνωδία στην Θεσσαλία: Εντοπίστηκαν δεκάδες νεκρά ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:11