search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:42
MENU CLOSE

Ερντογάν για Μόσχα: «Η Τουρκία συμμερίζεται τον πόνο της Ρωσίας – Κοινός εχθρός της ανθρωπότητας η τρομοκρατία»

23.03.2024 15:50
puttin_erdogan

Την «ειδεχθή τρομοκρατική επίθεση» στη Μόσχα, που άφησε πίσω του τουλάχιστον 140 νεκρούς, καταδίκασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας πως η τρομοκρατία είναι «κοινός εχθρός της ανθρωπότητας»

«Καταδικάζουμε σθεναρά αυτήν την αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση που στοχεύει αθώους πολίτες», είπε ο τούρκος πρόεδρος σε δημόσια συγκέντρωση στην Άγκυρα. «Η τρομοκρατία είναι απαράδεκτη από ποιον προέρχεται ή ποιος είναι ο δράστης», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισήμανε, μεταξύ άλλων, πως η Τουρκία συμμερίζεται τον πόνο της Ρωσίας.

«Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στην τρομοκρατία, τον κοινό εχθρό της ανθρωπότητας», είπε.

Ο Ερντογάν είχε καταβάλει σημαντική διπλωματική προσπάθεια να μεσολαβήσει μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας από την πλήρη εισβολή της Ρωσίας τον Φεβρουάριο του 2022. Μάλιστα, συνέβαλε καθοριστικά στη σύναψη συμφωνίας για τον διάδρομο σιτηρών.

Διαβάστε επίσης:

Πούτιν για μακελειό στη Μόσχα: «Οι δράστες βρέθηκαν και θα τιμωρηθούν»

Μακελειό στη Μόσχα: Βίντεο ντοκουμέντο με την ανάκριση συλληφθέντα – «Μου έταξαν μισό εκατομμύριο ρούβλια για να τους σκοτώσω»

BBC για το μακελειό στη Μόσχα: Η αντίδραση της Ρωσίας θα είναι ακραία και βίαια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:36