search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:13
MENU CLOSE

Τσουρός σε Δούνια για ευρωεκλογές: «Μας δυσκολεύεις λίγο, αλλά…»

23.03.2024 14:41
tsouros_dounia

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κώστας Τσουρός για τη Νόνη Δούνια που αποχωρεί από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» του Mega ελέω ευρωεκλογών.

«Θέλω να σου πω ότι εγώ προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα στην Ευρωβουλή, ανεξαρτήτως κόμματος. Ένας έντιμος και ικανός άνθρωπος και έχεις και το ήθος που το ξέρουμε όλοι. Σημαντικό είναι να υπάρχουν τέτοιες υποψηφιότητες, για να βοηθήσουν τη χώρα και την Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός για τη συνεργάτιδά του που θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία.

«Με συγκινείς πάρα πολύ, είναι τιμητικό για εμένα να βρίσκομαι σε αυτό το ψηφοδέλτιο. Χαίρομαι πάρα πολύ και για την επιλογή σου προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι να ήμουν αυτή που ήθελες να είμαι. Είναι πολύ σημαντικό και το θέλω πολύ και θα το προσπαθήσω και θα το πολεμήσω και χαίρομαι που πιστεύεις σε εμένα», απάντησε η Νόνη Δούνια.

«Μας δυσκολεύεις λίγο. Θα χρειαστεί να λείψεις για κάποιον καιρό, αλλά επειδή ξέρω πόσο το θέλεις, χαίρομαι πιο πολύ γι’ αυτό», πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Πρώτος σε τηλεθέαση ο Alpha την Πέμπτη κυρίως λόγω Εθνικής ποδοσφαίρου

Alpha: Μπάλα με άρωμα από Μουντιάλ το Σαββατόβραδο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:13