search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:29
MENU CLOSE

Νέα Αριστερά: Στηρίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ – Χαρίτσης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να φύγει άμεσα

24.03.2024 15:08
xaritsis nea aristera 543- new

Η Νέα Αριστερά θα στηρίξει την πρόταση την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση που προανήγγειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τον σάλο που έχει προκληθεί από την αποκάλυψη του Βήματος για το ηχητικό μεταξύ σταθμάρχη και μηχανοδηγού  όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της με την επισήμανση ότι ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ επαναφέρει την πρόταση που είχε καταθέσει η δική της ΚΟ στις 6 Μάρτιου. Πηγές της Νέας Αριστεράς, παραπέμπουν και στην δήλωση του Αλέξη Χαρίτση νωρίτερα, πριν την πρόταση Ανδρουλάκη, πως η «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να φύγει άμεσα».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά αναφέρει:

«Σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η Νέα Αριστερά. Εμείς δεν κάνουμε παιχνίδια.  Η Νέα Αριστερά θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση. Δεν πάει άλλο.

Η Νέα Aριστερά στις 6 Μαρτίου κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και την Πλεύση Ελευθερίας στην από κοινού κατάθεση πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση. Επέλεξαν για μικροκομματικούς λόγους να απορρίψουν την πρόταση αυτή. Σήμερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει την πρόταση της Νέας Αριστεράς. Εμείς δεν κάνουμε παιχνίδια.

Το δήλωσε σήμερα νωρίς το πρωί ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης: Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Η παραμονή της αποτελεί όνειδος για τη δημοκρατίαΗ Νέα Αριστερά θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση. Δεν πάει άλλο».

Νωρίτερα, σε on camera δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΟ Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή τις αποκαλύψεις της κυριακάτικης εφημερίδας, δήλωσε μεταξύ άλλων πως η παραποίηση του ηχητικού είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι καθώς αποδεικνεύει ότι από τις πρώτες ώρες μετά την τραγωδία των Τεμπών η κυβέρνηση έστησε επιχείρηση συγκάλυψης. «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να φύγει άμεσα» δήλωσε, «συγκάλυψη τέλος».

Πιο αναλυτικά:

«Tο σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας “Το Βήμα” για το έγκλημα των Τεμπών είναι αποκαλυπτικό: το ηχητικό των διαλόγων μεταξύ σταθμάρχη και μηχανοδηγού που διέρρευσε στα ΜΜΕ είναι παραποιημένο.

Είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. 

Αποδεικνύεται πλέον ότι από τις πρώτες κιόλας ώρες η κυβέρνηση έστησε μια τερατώδη επιχείρηση επικοινωνιακής συγκάλυψης και παραπληροφόρησης της ελληνικής κοινωνίας.

Επιχείρηση που συνεχίζεται και σήμερα, έναν χρόνο μετά.

Δεν υπάρχει πια περιθώριο ανοχής.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να φύγει άμεσα.

Η παραμονή της είναι όνειδος για την κοινωνία, τη δημοκρατία, τη χώρα.

Συγκάλυψη τέλος. Το δίκιο θα νικήσει».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: «Συγκλονιστική παραδοχή ότι η κυβέρνηση μοίρασε μονταρισμένο ηχητικό»

ΚΚΕ για Τέμπη: «Καμία απόπειρα συγκάλυψης δεν θα εμποδίσει την αλήθεια να έρθει στο φως»

Σκέρτσος για αποκαλύψεις «Βήματος»: «Ολα ήταν γνωστά – Σκυλεύουν τον πόνο των ανθρώπων»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:29