search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:50
MENU CLOSE

Άνω Λιόσια: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οδηγός λεωφορείου για απόπειρα βιασμού

26.03.2024 15:26
LEWFOREIO
Eurokinissi

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε μετά την απολογία του ο οδηγός λεωφορείου, ο οποίος κατηγορείται ότι το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου αποπειράθηκε να βιάσει μία 53χρονη γυναίκα στα Άνω Λιόσια.

Η ΟΣΥ διεκρινίζει πως η υπόθεση βρίσκεται στην δικαιοδοσία Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση. Παράλληλα, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.

Το περιστατικό

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος οδηγός μόλις το λεωφορείο έφτασε στο τέρμα της διαδρομής του, στην οδό Ρόδων, δεν άνοιγε τις πόρτες και αποπειράθηκε να βιάσει την 53χρονη, μέσα στο όχημα, όπως κατήγγειλε η γυναίκα.

Εκείνη, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και τελικά κατάφερε να βγει από το λεωφορείο.

Αμέσως μετά ενημέρωσε την ΕΛΑΣ και συνελήφθη ο 52χρονος.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ έχει ως εξής:

«Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς, δεν μπορεί να παρέμβει καθ’ οιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.»

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Αρκετές παραλίες του νησιού γέμισαν με τροπικές μέδουσες που φτάνουν το ένα μέτρο – Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσει

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δεν είμαι άγιος – Αν πάω φυλακή θα είναι για τα φορολογικά» (videos)

Κυψέλη: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες από την επίθεση σε σχολείο – Νοσηλεύονται με τραύματα σε κρανίο, κορμό και κοιλιακή χώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:50