search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:37
MENU CLOSE

Χάος στις Βρυξέλλες: Eπεισόδια έξω από την Κομισιόν, αγρότες απέκλεισαν δρόμους – «Αφήστε μας να ζήσουμε από το επάγγελμά μας»

26.03.2024 19:30
agrotes_brukselles1
AP

Στους δρόμους ξανά οι αγρότες στις Βρυξέλλες. Δεκάδες τρακτέρ απέκλεισαν την Τρίτη δρόμους. κοντά στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου οι 27 υπουργοί Γεωργίας της ΕΕ σχεδίαζαν να συζητήσουν την κρίση στον τομέα που έχει οδηγήσει σε πολύμηνες διαμαρτυρίες σε όλο το μπλοκ.

Οι αγρότες διαμαρτύρονταν για πολλά ζητήματα, από αυτό που θεωρούν υπερβολική γραφειοκρατία μέχρι αυξημένα περιβαλλοντικά μέτρα, φθηνές εισαγωγές και αθέμιτες εμπορικές πρακτικές. «Αφήστε μας να ζήσουμε από το επάγγελμά μας», έγραφε μια πινακίδα σε ένα τεράστιο τρακτέρ που έκλεινε έναν κεντρικό δρόμο κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.

Χάος στους δρόμους, πέταξαν αβγά στους αστυνομικούς

Στους δρόμους των Βρυξελλών επικράτησε χάος κατά τη διάρκεια των πρωινών ωρών αιχμής, ενώ οι διαδηλωτές αργότερα πέταξαν αβγά στους αστυνομικούς, έβαλαν φωτιά σε άχυρο και ελαστικά, πατούσαν τις κόρνες τους και άναψαν πυροτεχνήματα. Επίσης, έριξαν άχυρα, χώμα, κοπριά και πατάτες σε δρόμους.

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό στη Μόσχα: Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη το Crocus City Hall – Νέα συγκλονιστικά βίντεο

Ο πρώην έφορος του Βρετανικού Μουσείου καλείται να επιστρέψει τα αντικείμενα που πιστεύεται ότι έκλεψε

Οι Χούθι εξαπέλυσαν 6 επιθέσεις εναντίον πλοίων και «ισραηλινών στόχων»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09