search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:24
MENU CLOSE

Η πρόταση μομφής «πάει πίσω» τον κατώτατο μισθό

26.03.2024 15:10
ypoyrgiko 776- new

Όπως είναι γνωστό, μέσα στην εβδομάδα θα συνεδρίαζε το Υπουργικό Συμβούλιο (μάλλον την Τετάρτη), προκειμένου να εγκρίνει την αύξηση του κατώτατου μισθού, ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα διαμορφωθεί από 1/4/2024 στα 820-830 ευρώ.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η πρωτοβουλία της αντιπολίτευσης να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης αλλάζει τα σχέδια, καθώς, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, προφανώς το Υπουργικό Συμβούλιο δεν πρόκειται να συνεδριάσει εν μέσω συζήτησης στη Βουλή.

Πότε θα γίνει η επίμαχη συνεδρίαση; «Μετά το τέλος της συζήτησης» είναι αυτό που λέει η κυβέρνηση, με μοναδική ημέρα εντός της εβδομάδας που απομένει να είναι η Παρασκευή, αν η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας αρχίσει αμέσως, ειδάλλως όλα θα εξαρτηθούν αν η κυβέρνηση κάνει χρήση του δικαιώματος των δύο ημερών και το Υπουργικό συνεδριάσει ενδιάμεσα. Ίδωμεν…

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό είναι το think tank της ψηφιακής μετάβασης – Ποιοι το αποτελούν (Photos / Video)

Σβίγκου: Πρέπει να φύγουν άμεσα, με εκλογές – Να σταματήσει εδώ ο κατήφορος της χώρας

Δημήτρης Μάντζος: Μετά την πρόταση δυσπιστίας, θα προκαλέσουμε αίτημα για προκαταρκτική εξέταση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:15