search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:29
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: 39χρονος δολοφόνησε με μαχαίρι τη σύντροφό του – Αυτοτραυματίστηκε ο δράστης

01.04.2024 23:48
peripoliko-new

Γυναικοκτονία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/4) στους Αγίους Αναργύρους, όταν ένας 39χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στη σύντροφό του και την τραυμάτισε θανάσιμα.

Ειδικότερα, το συμβάν έλαβε χώρα σε απόσταση 100 μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ η γυναίκα, που ήταν 28 ετών, υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε πάει στο τμήμα και φεύγοντας απο εκεί, ο άνδρας της επιτέθηκε και την τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο δράστης ήταν μαζί με ακόμη ένα άτομο, το οποίο φέρεται να προσπάθησε να τον σταματήσει. Στη συνέχεια ο άνδρας αυτοτραυματίστηκε και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρεται: «Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διευθυνση Ασφαλείας Αθηνών».

Διαβάστε επίσης:

Φάλαινα εμφανίστηκε σε παραλία της Εύβοιας (Videos)

Καβάλα: 6χρονη τραυματίστηκε σε παιδική χαρά όταν έσπασε η τραμπάλα

Επέστρεψε στον Πειραιά το «Κνωσός Παλάς» – 17χρονη τραυματίστηκε μετά από πτώση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:26