ΠΕΜΠΤΗ 07.08.2025 02:50
MENU CLOSE

Καρέ καρέ το τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού το μεσημέρι της Κυριακής – Τραυματίστηκε παιδί 3 χρονών (video)

01.04.2024 00:26

Από καθαρή τύχη (και χάρη στις ζώνες ασφαλείας) δεν είχε θύματα ή σοβαρούς τραυματισμούς, το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Ο οδηγός που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου βγήκε από αυτό χωρίς γρατζουνιά, ενώ στο άλλο όχημα επέβαινε 4μελής οικογένεια, με δύο παιδιά τριών και δέκα ετών.

Το 3 ετών παιδί ήταν αυτό που τραυματίστηκε, αλλά ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο.

Ευτύχημα ήταν πως και οι πέντε επιβάτες φορούσαν ζώνη και γλίτωσαν κάτι χειρότερο.

«Κατέβαινα να πάμε σε οικογενειακό πάρτι με την οικογένεια από την αριστερή λωρίδα. Ήταν στη μεσαία, μου λέει και η γυναίκα μου ‘’πώς πάει αυτός’’. Φρενάρω και κάνει αριστερά. Πατάω φρένο και τον βρήκα», δήλωσε ο πατέρας του οχήματος όπου χτύπησε το 3χρονο παιδί.

Να σημειωθεί πως και οι αερόσακοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, αφού μετά τη σύγκρουση, το ένα όχημα έπεσε στα κιγκλιδώματα και έγινε σμπαράλια. Χρειάστηκε μάλιστα να αποκατασταθούν τα σπασμένα κιγκλιδώματα από τους πυροσβέστες.

Δείτε την στιγμή του τροχαίου:

Διαβάστε επίσης:

Εγνατία Οδός: Ποιες θα είναι οι νέες τιμές στα διόδια από αύριο -Αύξηση κατά 33%

Κρήτη: Μεγάλη φωτιά τώρα στον Δήμο Ιεράπετρας – Κοντά σε μοναστήρι οι φλόγες

Αφρικανική σκόνη: Ήρθε για να μείνει – Νέα επεισόδια μέχρι και το τέλος Μαΐου, γιατί «πνίγει» περισσότερο την Κρήτη

ΠΕΜΠΤΗ 07.08.2025 02:09
Exit mobile version