search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:31
MENU CLOSE

Κιβωτός του Κόσμου: Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο πατέρας Αντώνιος για την υπόθεση κακοποίησης τροφίμων

01.04.2024 11:58
PATIR ANTONIOS

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σήμερα (1/4) το πρωί ο πατέρας Αντώνιος για την υπόθεση κακοποίησης σε βάρος τροφίμων στην Κιβωτό του Κόσμου.

Ο πατέρας Αντώνιος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε πράξεις κακοποίησης επτά πρώην εργαζομένων και συνεργατών του στη δομή.

Φτάνοντας έξω από τα δικαστήρια δεν έκανε δηλώσεις στις κάμερες, πέρα από ένα «χρόνια πολλά».
Οι κατηγορίες αφορούν βαριά σωματική βλάβη ανηλίκων κατά συρροή, επικίνδυνη σωματική βλάβη ανηλίκων κατά συρροή, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, απειλή σε βάρος ανηλίκων κατά συρροή και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο κατά συρροή.

Από τους επτά κατηγορούμενους, ο ένας, παιδαγωγός σε δομή της Περιφέρειας, βρίσκεται κατηγορούμενος για συνεργεία σε απλή σωματική βλάβη κατά συρροή.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται, σύμφωνα με τις καταγγελίες, να έχουν κακοποιήσει με ξυλοδαρμούς και στέρηση τροφής, μεταξύ άλλων, τα παιδιά που φιλοξενούνταν στις δομές της Κιβωτού.

Να τονιστεί πως ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Νομικός, είχε ζητήσει την παραπομπή σε δίκη του πατέρα Αντώνη για κακουργηματικές πράξεις σε δύο περιπτώσεις για σεξουαλική κακοποίηση, κατά δύο παιδιών ηλικίας 15 και 19 ετών.

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, ο πρώην επικεφαλής της Κιβωτού, θα πρέπει να οδηγηθεί σε δίκη για κατάχρηση ανηλίκου με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, αλλά και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη.

Διαβάστε επίσης:

Τα συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Ιμάμογλου: «Το όραμά σου πηγή έμπνευσης εντός και εκτός Τουρκίας»

Κολωνός: Κανένα ελαφρυντικό για τον Μίχο, προτείνει η εισαγγελέας

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός σε τροχαίο 49χρονος μοτοσικλετιστής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31