search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:23
MENU CLOSE

Κιβωτός του Κόσμου: Περαιτέρω ανάκριση για ακόμη δύο νεαρούς, με κατηγορούμενο τον πατέρα Αντώνιο

21.02.2024 15:03
pateras antonios

Περαιτέρω ανάκριση στην υπόθεση των ασελγειών σε βάρος δυο νεαρών – τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου, με κατηγορούμενο τον πατέρα Αντώνιο, διέταξε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δικαστές ζητούν από την αρμόδια ανακρίτρια συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις, πριν αποφασίσουν εάν θα παραπεμφθεί ή όχι ο πατέρας Αντώνιος σε δίκη για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 19χρονου σήμερα πρώην τροφίμου σε δομή της Κιβωτού και ενός 15χρονου που συνεχίζει να φιλοξενείται από την Οργάνωση.

Συγκεκριμένα, διατάχθηκε από τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου να ληφθεί συμπληρωματική απολογία από τον πατέρα Αντώνιο για μία πράξη που αφορά στην κατηγορία για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος 19χρονου, ο οποίος είχε καταγγείλει τον ιερέα για σεξουαλική κακοποίηση του και η οποία (πράξη) δεν του είχε αποδοθεί.

Ακόμη το δικαστικό συμβούλιο ζήτησε να κληθούν να καταθέσουν δύο αδέλφια στα οποία ο 19χρονος σήμερα καταγγέλλων εκμυστηρεύτηκε τι του συνέβη και τα οποία δεν είχαν εξεταστεί μέχρι σήμερα.

Κατόπιν όλων αυτών, η δικογραφία επιστρέφει στο στάδιο της κύριας ανάκρισης και η διαδικασία της παραπομπής ή μη του πατέρα Αντωνίου σε δίκη «παγώνει» προσωρινά.

Διαβάστε επίσης:

Κορινθία: Ψυχικά ασθενής δηλώνει ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών – Ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα

Δίκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Επεισόδιο μεταξύ του δικηγόρου του Πολάκη και φρουρού του Γεωργιάδη – Πιάστηκαν στα χέρια (video)

Πάτρα: Εντοπίστηκε υδράργυρος σε προαύλιο Γυμνασίου – Επενέβη η ΕΜΑΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:21