search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:13
MENU CLOSE

Πρώτο το Mega την Παρασκευή χάρη στους ξενύχτηδες της εκπομπής «Φως στο τούνελ»

01.04.2024 17:18
NIKOLOULI

Την υψηλότερη συγκέντρωση τηλεθεατών κατάφερε η μεταμεσονύχτια εκπομπή «Φως στο τούνελ» του Mega με την Αγγελική Νικολούλη χάρη στην οποία το κανάλι απέσπασε το μεγαλύτερο σε μέγεθος μερίδιο τηλεθέασης της ημέρας.

Για μια ακόμη φορά συνολικά πέντε κανάλια είχαν διψήφια μερίδια τηλεθέασης. Και για άλλη μια μέρα καταγράφηκε από τη Nielsen κατακερματισμός των τηλεθεατών.

Ο Alpha ήταν ο δεύτερος σε προτιμήσεις σταθμός στη διάρκεια της ημέρας, διατηρώντας σταθερή την απόδοση του με τάση ανόδου (0,2% πάνω συγκριτικά με την Πέμπτη).

Οι αποστάσεις στον ανταγωνισμό μεταξύ των καναλιών διακριτές. Το Star παρουσίασε ανεβασμένη απόδοση χάρη στις προσελκυστικές ικανότητες που εμφάνισαν οι εκπομπές «Αλήθειες με τη Ζήνα», «Masterchef» και η νυχτερινή ταινία περιπέτειας «John Wick» με τον Κιάνου Ριβς.

Ο Σκάι άνευ «Survivor» κρατήθηκε στην παρέα των καναλιών με διψήφιες αποδόσεις αλλά οριακά. Χωρίς κάτι αξιοσημείωτο στα δεδομένα της Nielsen για τα άλλα κανάλια.

Διαβάστε επίσης:

Παρασκηνιακές κινήσεις Νετανιάχου για κλείσιμο του Al Jazeera στο Ισραήλ

Τέλος στην ειδησεογραφική ροή του left.gr μέχρι νεωτέρας

ΣΚΑΪ: «Μπετόν αρμέ» ενημέρωση καθημερινά και με Πορτοσάλτε από του χρόνου, σύμφωνα με απριλιάτικους σχεδιασμούς του σταθμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:12