search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:37
MENU CLOSE

Με πρωτιά τηλεθέασης αποχαιρετά η «Γη της ελιάς» τον Μάρτιο

29.03.2024 18:37
gi-tis-elias-new (4)

Με το χθεσινό επεισόδιο η σειρά «Η γη της ελιάς» έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη θέση τηλεθέασης 18 φορές, έξω τα Σάββατα και οι Κυριακές και οι μέρες που είχε το Mega μεταδόσεις στο πλαίσιο του Champions League.

Το επεισόδιο της Πέμπτης αποτέλεσε επιλογή για 907.000 τηλεθεατές, είχε τους περισσότερους από κάθε άλλο πρόγραμμα της ημέρας και κατάφερε να έχει διαφορά τηλεθέασης τουλάχιστον μιάμιση ποσοστιαία μονάδα τηλεθέασης από τον ανταγωνισμό.

Ο «Σασμός» ήταν το δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας και συνδυαστικά με τον «Παράδεισο των κυριών» αλλά και το «Προξενιό της Ιουλίας» φαίνεται πως διαμόρφωσαν μια ζώνη «μπετόν αρμέ» στον Alpha, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Οι σειρές του σταθμού της Κάτω Κηφισιάς παραλίγο να σχηματίσουν σερί στην γενική κατάταξη, αν δεν έμπαινε «σφήνα» ανάμεσα τους η εκπομπή «Οι Boomers» του ΑΝΤ1.

Στη δεκάδα της ημέρας με τα δημοφιλέστερα προγράμματα πλασαρίστηκαν και τα ριάλιτι «Masterchef» και «Survivor», το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» αλλά και τα βραδινά δελτία ειδήσεων του Mega με τα νέα από την ελληνική, τη διεθνή επικαιρότητα και τα αθλητικά νέα της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Attica TV: Ιστορίες με μάγκες και μάγκισσες στο «Ρεμπέτικο βεράνι» από τους Βασίλη Κορακάκη – Ασπασία Στρατηγού

Alpha: Ξαναβγάζει από το συρτάρι το «Deal»- Βολιδοσκοπήσεις σε τρεις για παρουσίαση

ΒΟΥΛΗTV: Τα στατικά κάδρα, σαν tableau vivant των συνεδριάσεων και η ανάγκη αλλαγής στη σκηνοθετική αντίληψη 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:37