search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 03:09
MENU CLOSE

Λιάγκας κατά Καρβέλα: «Ήταν αγενής απέναντι στη Λυμπεράκη – Δεν μπορείς να προσβάλλεις στα μούτρα μια γυναίκα» (Video)

02.04.2024 12:38
liagkas-karvelas-lymperaki-new

Τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στον τρόπο με τον οποίο ο συνθέτης μιλούσε στη δημοσιογράφο.

Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε αγενή και προσβλητική τη συμπεριφορά του Νίκου Καρβέλα απέναντι στη Νίκη Λυμπεράκη, επισημαίνοντας ότι εφόσον αποδέχτηκε να δώσει τη συνέντευξη, θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον ευγενής.

«Θέλω να κάνω ένα τηλεοπτικό σχόλιο. Εγώ την κυρία Λυμπεράκη δεν την ξέρω, δεν την έχω δει ποτέ και είναι η πρώτη φορά που την βλέπω στην τηλεόραση. Δεν έχω δει ποτέ καμία εκπομπή της, ούτε δελτία ειδήσεων που έλεγε -με ενημέρωσαν το πρωί ότι έλεγε και δελτία ειδήσεων.

Θεωρώ, ωστόσο, ότι ο Καρβέλας ήταν αγενής απέναντί της. Ο Νίκος Καρβέλας ήταν προσβλητικός χθες, δεν τον υποχρέωσε κανένας. Αφού αποδέχεσαι μία πρόσκληση, οφείλεις κι εσύ να είσαι ευγενής. Δεν μπορείς να προσβάλεις στα μούτρα κατά τέτοιο τρόπο μία γυναίκα» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξεσπά για δημοσίευμα που τον παρουσίασε ως «θύμα σοβαρού τροχαίου»

Μάρβιν Γκέι: Στο «φως» ακυκλοφόρητα τραγούδια του, 40 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Survivor: Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Λιανού που «πάγωσε» τους παίκτες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34