search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:12
MENU CLOSE

Άγιοι Ανάργυροι: Ξηλώθηκαν άλλοι τέσσερις αστυνομικοί από το τμήμα

03.04.2024 21:05
GUNAIKOKTONIA_AGIOI_ANARGUROI2
Eurokinissi

Άλλοι τέσσερις αστυνομικοί είδαν την «έξοδο» από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, μπροστά στο οποίο δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της η Κυριακή Γρίβα, η οποία αναζητούσε βοήθεια.

Πέρα από τον διοικητή του ΑΤ που απομακρύνθηκε και τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών στον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης που συνομιλούσε με την 28χρονη κοπέλα για το περιπολικό, απομακρύνθηκαν η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια, η οδηγός της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ως είναι από χθες στον εισαγγελέα και στον επικεφαλής της εσωτερικής έρευνας εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Το ηχητικό αποτελεί μέρος της δικογραφίας ενώ στο στόχαστρο της έρευνας βρίσκεται στο σύνολό του το αστυνομικό τμήμα κι έχουν ληφθεί καταθέσεις.

Με την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας, τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη Κυριακή όταν κάλεσε την αστυνομία δευτερόλεπτα πριν δεχθεί την επίθεση που της αφαίρεσε τη ζωή, πήρε από τον τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης την απάντηση ότι… τα περιπολικά δεν είναι ταξί.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Η επιστολή του δράστη στην 28χρονη -«Γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς αλλού;

Άγιοι Ανάργυροι: Δεν θυμάται να είπε ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί» ισχυρίζεται ο αστυνομικός

Άγιοι Ανάργυροι: «Χάνομαι…» – Η στιγμή της δολοφονίας της 28χρονης και ο ανατριχιαστικός διάλογος με την Άμεση Δράση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:11