search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:36
MENU CLOSE

Άγιοι Ανάργυροι: Η αστυνομικός υπηρεσίας δεν πήρε τα στοιχεία της 28χρονης Κυριακής -Τα ζήτησε αφού δολοφονήθηκε

04.04.2024 14:26
astynomiko-tmima-agioi-anargyroi

Νέες αποκαλύψεις που δείχνουν το πόσο διεκπαιρεωτικά έκαναν τη δουλειά τους οι αστυνομικοί του ΑΤ Αγίων Αναργύρων, στην περίπτωση της δολοφονίας 28χρονης Κυριακής, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η αξιωματικός υπηρεσίας, στην οποία αρχικά το θύμα πήγε να καταγγείλει πως ο πρώην σύντροφός της την παρακολουθούσε και φοβόταν για τη ζωή της, έδωσε κατάθεση για όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ και σύμφωνα με την «Καθημερινή» αυτό που προκύπτει είναι πως η αξιωματικός ενώ άκουσε τα όσα της κατήγγειλε η Κυριακή, αυτή δεν μπήκε καν στην διαδικασία να της ζητήσει τα στοιχεία της.

Δεν κατέγραψε καν το ονοματεπώνυμό της και όπως προκύπτει από την κατάθεση, ζήτησε τα στοιχεία της μόνο αφού η κοπέλα ήταν ήδη νεκρή έξω από το τμήμα.

Ακόμη, από τα όσα είπε στους συναδέλφους της, φέρεται να ισχυρίζεται πως είπε στην 28χρονη πως δεν μπορούσαν να την βάλουν σε περιπολικό και αυτό θα γινόταν μόνο αν κληθεί η Αμεση Δράση, κάτι που έκανε η Κυριακή έξω από το ΑΤ., όπου της είχε στήσει καρτέρι θανάτου ο 39χρονος πρώην σύντροφός της.

Η αξιωματικός είπε πως αυτό συνέβη μόλις τρία λεπτά αφότου το θύμα βγήκε από το γραφείο της, καταθέτοντας πως άκουσε έναν άνδρα -τον φίλο της Κυριακής – να φωνάζει: «βοήθεια την σκοτώνει, την σκοτώνει».

Είπε επίσης πως είδε δύο άτομα (το θύμα και τον 39χρονο δράστη) να είναι πεσμένα στο έδαφος και ισχυρίστηκε ότι «μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι είχε γίνει».

Ακόμη, για τον φίλο της 28χρονης που την συνόδεψε στο τμήμα, είπε πως μετά το φονικό ήταν ταραγμένος και δεν κατάφερε να της εξηγήσει τι είχε συμβεί. «Του είπα να μου δώσει μόνο την ταυτότητά του και να καθίσει να ηρεμήσει. Μόλις ηρέμησε λίγο του ζήτησα να μου δώσει και τα στοιχεία της γυναίκας που βρισκόταν πεσμένη στο έδαφος, αιμόφυρτη και μου είπε ότι γνωρίζει μόνο το όνομά της» κατέθεσε η αξιωματικός.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Ένταση στην Ευελπίδων με τον 39χρονο – Χρήση χημικών από την ΕΛΑΣ

Δίκη Folli Follie – Τζώρτζης Κουτσολιούτσος: «Στον δικό μου Όμιλο γνώριζα μέχρι και για το τελευταίο ευρώ»

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Πήρα το 100 για να έρθουν να τον ηρεμήσουν – Έχει υπάρξει βίαιος απέναντί μου παλαιότερα» λέει η σύζυγός του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:33