search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:08
MENU CLOSE

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Πήρα το 100 για να έρθουν να τον ηρεμήσουν – Έχει υπάρξει βίαιος απέναντί μου παλαιότερα» λέει η σύζυγός του (Video)

04.04.2024 13:45
giokarinis-syzygos-new

Για την προσωπική της ζωή με τον Γιάννη Γιοκαρίνη μίλησε η σύζυγός του, Σοφία Μιχαλοπούλου, μια μέρα μετά τη σύλληψη του τραγουδιστή έπειτα από καταγγελία της 47χρονης για βία σε βάρος της.

Σήμερα, η ίδια πήγε στα δικαστήρια με σκοπό -όπως δήλωσε- να ανακαλέσει την καταγγελία, καθώς -όπως υποστηρίζει- τσακώθηκε με τον άνδρα της, χωρίς ωστόσο εκείνος να ασκήσει βία εναντίον της.

«Υπήρξε ένας τσακωμός που ξέφυγε από τα όρια. Έχω περάσει πολλούς τσακωμούς με τον Γιάννη πιωμένο, οπότε γι’ αυτό φοβήθηκα και πήρα το 100 για να έρθουν να τον ηρεμήσουν και να μη γίνει κάτι χειρότερο», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και πρόσθεσε:

«Κάθε εξάρτηση δημιουργεί έναν λαβύρινθο και μπορεί να φέρεται ως μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Αυτό συνέβη και χθες. Τρόμαξα, γιατί έχω δει το “τέρας” του αλκοολισμού. Δεν με άρπαξε από τον λαιμό, υπήρξε λεκτική βία, του απαντούσα κι εγώ καταλλήλως και ανάψανε τα πνεύματα».

Αποκάλυψε δε, πως στο παρελθόν ο σύζυγός της έχει υπάρξει επιθετικός και βίαιος απέναντί της.

«Έχει υπάρξει βίαιος απέναντί μου παλαιότερα, όταν ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Φοβήθηκα, αλλά επειδή ήξερα ότι δεν ήταν αυτός ο πραγματικός μου εαυτός, απευθύνθηκα σε ειδικούς. Μόνη μου δεν μπορούσα να το καταφέρω. Ο αλκοολισμός βγάζει βία και επιθετικότητα. Δεν μπορώ να σας εκθέσω τώρα την προσωπική μας ζωή» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Νεκρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κοριτσάκι 15 μηνών

Άγιοι Ανάργυροι: Οργή και θλίψη στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής – Ζητούν απαντήσεις από την αστυνομία (photos)

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων ζώων με 3.000.000 σκύλους και γάτες στους ελληνικούς δρόμους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:08