search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:59
MENU CLOSE

Γιοκαρίνης: «Ζήτησα να γίνει μια σύσταση» λέει η σύζυγός του μετά τη σύλληψή του – Ποινική δίωξη σε βάρος του τραγουδιστή

03.04.2024 15:29
giokarinis sizigos 876- new

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε νωρίτερα ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης , μετά την σύλληψή του τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από καταγγελία για βία σε βάρος της 47χρονης συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Γιοκαρίνης έπιασε από τον λαιμό και απείλησε τη σύζυγό του. Σύμφωνα με την καταγγελία, παρών στο περιστατικό ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού ο οποίος παρενέβη και απέτρεψε την επίθεση.

Η γυναίκα του τραγουδιστή, ωστόσο, σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, χαρακτήρισε  υπερβολικές τις κατηγορίες σε βάρος του, τονίζοντας πως η ίδια ζήτησε να γίνει, απλά, μια σύσταση καθώς «είχαν ανέβει τα ντεσιμπέλ». 

Η σύζυγος του τραγουδιστή, πήγε στα δικαστήρια με σκοπό, όπως δήλωσε, να ανακαλέσει την καταγγελία, καθώς όπως υποστήριξε τσακώθηκε με τον άντρα της, αλλά εκείνος δεν την χτύπησε

«Έγινε ακριβώς αυτό. Πήρα τηλέφωνο, επειδή είχαν αρχίσει τα ντεσιμπέλ να ξεφεύγουν και να βγαίνουν προς τα έξω, πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν πνεύματα. Να γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα, έχει γίνει η τρίχα τριχιά, ότι με έπιασε από τον λαιμό, ότι με βάρεσε, ότι μου έκανε…Μου είπαν πως είναι αυτεπάγγελτο και γι’ αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα» είπε η 47χρονη  για τη σύλληψη του Γιοκαρίνη. 

Στον Γιάννη Γιοκαρίνη, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα, του ασκήθηκε δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.



Τι έλεγε ο Γιοκαρίνης για τη σχέση τους

Το ζευγάρι το 2010 είχε παντρευτεί με πολιτικό στην Πινακοθήκη Πειραιά και ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος στην Κέρκυρα του 2017.

Τον Οκτώβριο του 2021 είχαν παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», στην οποία δήλωναν πολύ αγαπημένοι, με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να αναφέρεται στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η σύζυγος του, στο να καταφέρει να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

«Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε» είχε δηλώσει ο Γιάννης Γιοκαρίνης, με τη σύζυγό του να συμπληρώνει:

«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δεν γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει”, το πήρα πατριωτικά».

«Μας πήρε 13 χρόνια αυτή η ιστορία μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν δίπλα μου, δεν θα είχε συνεχιστεί η πορεία μου, έτσι όπως πήγαινα. Όπως έχουν φύγει πολλοί φίλοι μου, έτσι θα είχα φύγει κι εγώ» είχε αναφέρει τότε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη δήλωση Σφακιανάκη: Για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους φταίνε τα κοινωνικά δίκτυα της κοπέλας (video)

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Πληροφορίες ότι η 28χρονη είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν και απέβαλε όταν τη χτύπησε ο σύντροφός της (video)

Γιάννης Γιοκαρίνης: Στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή βία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:51