search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:27
MENU CLOSE

Κασσελάκης από Χανιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα – Είναι πιο συμπαγής από ποτέ

04.04.2024 11:46
kasselakis_xania_new

Από τα Χανιά ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (4/4) την περιοδεία του στην Κρήτη ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πριν λίγη ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε συνάντηση με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, στην οποία τον συνόδευαν ο Παύλος Πολάκης και ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για ένα κόμμα που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και είναι συμπαγές.

«Τιμή και συγκίνηση να βρίσκομαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου δίπλα στους ανθρώπους με τους οποίους αρχίσαμε το ταξίδι αυτό πριν από 6 μήνες. Πριν από την εκκίνηση της καμπάνιας μου βρέθηκα με τον Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά, τότε που οι εποχές ήταν δύσκολες με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα και θυμάμαι την αγάπη από τα Χανιά για τον ΣΥΡΙΖΑ, την αγάπη από τον προοδευτικό κόσμο», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Έχουμε περάσει από διάφορα στάδια, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναταχθεί και όπως διαπιστώνετε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Είναι πιο συμπαγής από ποτέ, είναι ανανεωμένος στο ιδεολογικό του στίγμα, είναι ξεκάθαρος και αρχίζουμε την πορεία μας για τις ευρωεκλογές με μία καινοτόμα διαδικασία με τα προκριματικά ψηφοδέλτιά μας που άλλο κόμμα δεν τολμάει να κάνει», πρόσθεσε.

«Μόνο εμείς απευθυνόμαστε στα μέλη για να έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και όχι ο πρόεδρος με την κλίκα του, ανθρώπους που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν και σε επικράτεια και στις Βρυξέλλες. Μετά το φανταρικό μου ξεκινάμε από την Κρήτη», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την Μαλάξα, στο σημείο όπου σχεδιάζεται η εγκατάσταση πυλώνων μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος από τον ΑΔΜΗΕ και για το οποίο υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από τους τοπικούς φορείς.  

Διαβάστε επίσης:

Σπαρτιάτες: Δίωξη κατά 11 βουλευτών και Κασιδιάρη για εξαπάτηση των εκλογέων

Επανέρχεται η Ακρίτα για τη Μαρέβα: «Η διαστρέβλωση έχει βαρέσει κόκκινο – Το Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους έχει πολιτικό χαρακτήρα»

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύργους – Χρυσοχοΐδης: «Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα, θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:26