search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:14
MENU CLOSE

«Κυριάκο εμείς σε ευχαριστούμε!» – Το καυστικό βίντεο του iSYRIZA για τον Μητσοτάκη

04.04.2024 20:40
mitsotakis-new

«Κυριάκο εμείς σε ευχαριστούμε!», είναι ο τίτλος του νέο σποτ του iSYRIZA για τις «επιτυχίες» της κυβέρνησης σε ακρίβεια, ασφάλεια και Τέμπη, όπως αναφέρει.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσω του iSYRIZA, «Κυριάκο, εμείς σε ευχαριστούμε που πήρες όλα τα παράσημα για τον “νόμο και την τάξη” κι έκανες την αστυνομία συνώνυμο της πολιτικής σου».

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπενθυμίζοντας τη φράση του πρωθυπουργού περί «καταπληκτικής ποιότητας ζωής» τον «ευχαριστεί» που «καταδικάζει κόσμο στην ανέχεια και στην απελπισία» καθώς επίσης και για τις «”πολλές και καλοπληρωμένες δουλειές” με τα φθηνότερα εργατικά χέρια στην Ευρώπη».

«Γιατί εσύ πρώτος! θέλησες να μπαζώσεις την αλήθεια για τα αίτια της τραγωδίας στα Τέμπη. Οι Έλληνες έχουν πολλούς λόγους για να ευχαριστούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη» σημειώνει καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Διαβάστε επίσης:

Επίκαιρη ερώτηση Φάμελλου σε Μητσοτάκη για τη μη φορολόγηση στα υπερκέρδη σε καύσιμα και ρεύμα

Σημάδια διάλυσης στους Σπαρτιάτες: «Στοχοποιηθήκαμε» λέει τώρα ο Στίγκας – Οι διώξεις, οι ανεξαρτητοποιήσεις και τα σενάρια για τις έδρες τους

ΚΟΣΜΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων ευρωβουλευτών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:14