search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 15:37
MENU CLOSE

Τέμπη: Συγκλονιστικός ο Παύλος Ασλανίδης – «Ο γιος μου δολοφονήθηκε, να φοβάστε την οργή της κοινωνίας»

04.04.2024 10:28
salanidis

Με οξύ καταγγελτικό λόγο, ταυτόχρονα και συγκινητικό, ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 26χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα των Τεμπών, καταφέρθηκε εναντίον όσων εμποδίζουν την απόδοση δικαιοσύνης για το έγκλημα.

Μιλώντας στην επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου όπου παρουσιάστηκαν την Τετάρτη ο ίδιος, η Μαρία Καρυστιανού και άλλοι συγγενείς θυμάτων, ο κ. Ασλανίδης μίλησε για την οργή της κοινωνίας και για το «διεφθαρμένο καθεστώς» που υπάρχει στην Ελλάδα και ευθύνεται για το έγκλημα, όπως με έμφαση είπε.

«Το παιδί μου δολοφονήθηκε μαζί με άλλους 56 επιβάτες. Δεν έφταιγε το ανθρώπινο λάθος, ούτε η κακιά ώρα. Εφταιγε το σάπιο πολιτικό σύστημα, που λατρεύει την ανομία και την παρανομία» είπε μεταξύ άλλων στην αρχή της ομιλίας του.

«Εμείς να ζητάμε δικαιοσύνη, ισονομία δημοκρατία. Σε ποια ώτα; Σε αυτά που είναι βουλωμένα από την απληστία και την εξουσία; Είναι ενα σύστημα που τρέμει τη φωνή μας. Τρέμει τόσο που κατηγορεί εμάς και όσους βοηθούν, κατηγορώντας μας για κομματική σκοπιμότητα. Λες και η δικαιοσύνη πρέπει να έχει κομματική προέλευση. Οι άθλιοι δεν δίστασα να χειροκροτήσουν τον πρώην υπουργό κ. Καραμανλή, βεβηλώνοντας τη μνήμη των ανθρώπων μας. Συνεχίστε την παραπλάνηση… Δεν σας μένει πολύς χρόνος. Η δικαίωση θα έρθει ως τη πιο δίκαια νέμεσις. Να φοβάστε την οργή μας. Μόνοι σας θα μείνετε. Τα ονόματά σας θα μείνουν στην ιστορία της χώρας ώστε οι επομενες γενιές να διαβάζουν τα τελευταία ονόματα που ήταν υπέρ της διαφθοράς στην Ελλάδα. Σας αξίζει ένα τέτοιο μνημείο. Το μνημείο της ντροπής. Το κράτος δικαίου θα επιστρέψει και δεν μπορείτε να το σταματήσετε» είπε ο Π. Ασλανίδης.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Πάτρα: Ασθενής δραπέτευσε από την Ψυχιατρική Κλινική – Πληροφορίες ότι κρατάει μαχαίρι

Και νέα καταγγελία για το ΑΤ Αγίων Αναργύρων: «Πήγα μαυρισμένη από το ξύλο και με έδιωξαν» (Video)

Ιωάννινα: Σκυλιά επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο – Τον έριξαν στη λίμνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 15:36