search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:03
MENU CLOSE

Βόλτα στα Χανιά για τον Κασσελάκη μαζί με τον Τάιλερ και τη… διάσημη πια Φάρλι

04.04.2024 18:13
kasselakis farli xania 09- new

Χαλαρό περίπατο έκανε στα Χανιά, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο περιοδείας του στην Κρήτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν στον περίπατό του στην κρητική πόλη από στελέχη του κόμματος, τον σύζυγό του Τάιλερ αλλά και τη Φάρλι, την όμορφη σκυλίτσα του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε να περπατά στην πόλη από την οδό Τζανακάκη και μίλησε με πολίτες, μπήκε σε κάποια καταστήματα και φωτογραφήθηκε με όσους του το ζήτησαν.

Ακόμη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με θαμώνες καταστημάτων εστίασης, ενώ για τυχόν πολιτικές δηλώσεις παρέπεμψε στην αποψινή ομιλία του.

Η Φάρλι μάλιστα έκλεψε τις εντυπώσεις και απολαμβάνει την διασημότητά της… ενδεικτικό είναι ότι όταν ένα κοριτσάκι φώναξε το όνομά του, ενώ βρίσκονταν μέσα σε διερχόμενο αυτοκίνητο, ο Στέφανος Κασσελάκης την πήρε αγκαλιά και πλησίασε το κοριτσάκι για να τη χαϊδέψει, με το παιδί να δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενο.

Διαβάστε επίσης:

Λουλούδια άφησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο σημείο που δολοφονήθηκε η Κυριακή Γρίβα

«Ναυτική εβδομάδα» αλά Κασσελάκη: Σχεδιάζει μεγάλη περιοδεία στο Αιγαίο, με αφετηρία το Καστελόριζο

Ο Αυτιάς άρχισε προεκλογική εκστρατεία για την ευρωβουλή – «Το Πέραμα σε στηρίζει» του είπε ο δήμαρχος Λαγουδάκος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:03