search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:20
MENU CLOSE

«Ναυτική εβδομάδα» αλά Κασσελάκη: Σχεδιάζει μεγάλη περιοδεία στο Αιγαίο, με αφετηρία το Καστελόριζο

04.04.2024 15:13
kasselakis 665- new

Μια «αποκεντρωμένη» περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου, κατά το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη, το οποίο είναι πυκνό καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Στόχος είναι να αναδειχθούν θέματα νησιωτικότητας, προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών σε θέματα συγκοινωνιών, μεταφορών, αλλά και υγείας.

Άλλωστε θα υπάρξει και εκδήλωση για την Υγεία, πιθανότατα στην Κω, επιλογή που έχει συμβολικό χαρακτήρα, μετά το περιστατικό θανάτου γυναίκας σε καρότσα, λόγω ελλείψεων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, πέρυσι τον Ιούνιο.

Αφετηρία αυτής της νησιωτικής περιοδείας – κάποιοι την χαρακτηρίζουν «ναυτική εβδομάδα» – θα είναι το ακριτικό Καστελόριζο και από κει θα συνεχίσει «ανεβαίνοντας» στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου και των Κυκλάδων. Πιθανότατα δε, θα χρησιμοποιηθεί και σκάφος, καθώς δεν είναι εύκολο το πρόγραμμα να συνδυαστεί με τα δρομολόγια των πλοίων της γραμμής. Τον Στέφανο Κασσελάκη αναμένεται να συνοδεύσει και ο βουλευτής Επικρατείας Βαγγέλης Αποστολάκης.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αυτιάς άρχισε προεκλογική εκστρατεία για την ευρωβουλή – «Το Πέραμα σε στηρίζει» του είπε ο δήμαρχος Λαγουδάκος

Τέμπη: Ο Μαρκόπουλος αρνείται ότι έχει εμπλοκή με τη διαρροή και το μοντάζ των συνομιλιών – Απειλεί με μηνύσεις

Άδωνις-Καρανίκας: Στο τέλος θα γίνουν και… φίλοι! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42