search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 02:00
MENU CLOSE

Ευάγγελος Αποστολάκης: Βαθιά δημοκρατική η στάση του Στέφανου Κασσελάκη – Κάποια στελέχη ξέφυγαν

10.11.2023 18:36
apostolakis_vouli

Τις ηχηρές αποχωρήσεις, το εσωκομματικό δημοψήφισμα για τις διαγραφές και τις διαλυτικές τάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, βουλευτής Επικρατείας και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Αποστολάκης έκανε λόγο για βαθιά δημοκρατική και ενωτική στάση του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

«Βαθιά δημοκρατική η ενωτική στάση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, συνεχίζει να είναι θεσμικός», τόνισε ο κ. Αποστολάκης. «Ήδη από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών και αναδείχτηκε ως πρόεδρος ο κύριος Κασσελάκης, η θέση του συνειδητά ήταν ενωτική, απευθύνθηκε σε όλους».

Τόνισε επίσης ότι «κάποια στελέχη ξέφυγαν, έχει οξυνθεί η κατάσταση», ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορεί να αμφισβητείται το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών από μέλη του κόμματος».

«Πρέπει να λυθούν γρήγορα όλα τα εσωτερικά ζητήματα, δεν έχουμε περιθώρια», υπογράμμισε και ύστερα σημείωσε ότι «πρέπει μέχρι τις Ευρωεκλογές το κόμμα να πατήσει στα πόδια του».

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Εμμένει στην πρόταση για δημοψήφισμα, «δεν με απασχολεί» το ενδεχόμενο πρότασης μομφής

Μητσοτάκης με Χριστοδουλίδη: Επανέναρξη διαπραγματεύσεων για Κυπριακό, καμία συζήτηση για δύο κράτη

ΣΥΡΙΖΑ: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη βόμβα Κασσελάκη για δημοψήφισμα – Πιθανόν και σήμερα η έξοδος της Ομπρέλας, συσκέψεις από 6+6 και Τάση Τεμπονέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:38