search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:46
MENU CLOSE

Κάτοικος Γαύδου σε Κασσελάκη: «Δεν θα κάνεις ό,τι κάνουν οι προηγούμενοι; Να κοιτάζεις και τα ακριτικά νησιά»

05.04.2024 21:22
kasselakis
Screenshot X

«Δεν θα κάνεις ό,τι κάνουν οι προηγούμενοι;» ρώτησε τον Στέφανο Κασσελάκη, κάτοικος της Γαύδου. Η ίδια κάτοικος του είπε επίσης: «Να κοιτάζεις πάντα τους φτωχούς και τα ακριτικά νησιά» και ο ίδιος της απάντησε «στο υπόσχομαι».

Στη Γαύδο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκε μεταξύ άλλων, ένα καφενείο και είχε ένα πολύ θερμό διάλογο με την ιδιοκτήτρια, στην οποία έδωσε μάλιστα και μια υπόσχεση.

«Γιατί να μην έρθω. Όλη την Ελλάδα εκπροσωπούμε» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στη κάτοικο του νησιού, η οποία του είπε ότι δεν περίμενε ότι θα ερχόταν μέχρι εκεί.

«Δεν θα κάνεις ό,τι κάνουν οι προηγούμενοι; Μας έχουν γράψει, μας έχουν παραπλανήσει. Να σε αξιώσει ο Θεός να βγεις και να κοιτάζεις πάντα τους φτωχούς και τα ακριτικά νησιά. Μπορείς να βοηθήσεις;» ήταν η παράκληση που έκανε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον ίδιο να της απαντά «στο υπόσχομαι».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στο 15ο συνέδριο της ΝΔ: «Ναι τα περιπολικά πρέπει να γίνονται και ταξί για να προστατεύσουν τον πολίτη» (Photos/Video)

Δημοσκόπηση MRB: Η συσπείρωση των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών – Νο1 πρόβλημα των πολιτών η ακρίβεια

«Τον τιμώ αλλά δικιά μου είναι η υποψηφιότητα» λέει ο Μουρούτης στον Αντώνη Σαμαρά που τον «άδειασε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:45