search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:24
MENU CLOSE

Ζάκυνθος: Μητέρα κακοποιούσε τα παιδιά της για 3 χρόνια – Αποκαλύψεις μετά την αυτοκτονία του πατέρα τους

07.04.2024 15:59
Πάτρα: Σύλληψη ατόμου για κακοποίηση του παιδιού του – Καταγγελία από το «Χαμόγελο του Παιδιού» - Media

Εφιαλτική υπόθεση εκτυλίσσεται στο νησί της Ζάκυνθου καθώς λίγες μέρες μετά την αυτοκτονία ενός 49χρονου πατέρα, αποκαλύπτεται πως η μητέρα των παιδιών του ηλικίας 12 και 9 ετών, τα κακοποιούσε εδώ και πολλά χρόνια.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν ένας 49χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και αυτοκτόνησε, ενώ πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα, άφησε σημειώματα. Μερικές ημέρες αργότερα, τα παιδιά του 49χρονου, έφυγαν από το σπίτι που ζούσαν με την μητέρα τους ζητώντας βοήθεια από γειτόνισσα της οικογένειας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 49χρονη μητέρα κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά εδώ και 3 χρόνια, σύμφωνα με το imerazante.gr. Η γυναίκα στην οποία προσέφυγαν για βοήθεια ενημέρωσε την αστυνομία και άμεσα συνελήφθη η 49χρονη μητέρα με τα παιδιά να διακομίζονται στο νοσοκομείο της Ζακύνθου. Έπειτα από εξέταση των ιατρών διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης στο σώμα των παιδιών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ανέλαβε την φροντίδα των δυο ανηλίκων με την μητέρα να αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα. Έρευνα για το περιστατικό κακοποίησης πραγματοποιεί το Α.Τ. Αλυκών.

Διαβάστε επίσης:

ΓΣΕΕ: 24ωρη απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου (Video)

Τέμπη – Νίκος Πλακιάς: «Στις εκλογές που έρχονται θα μας αποδείξετε την αγάπη σας;» (Videos)

Φρίκη στην Εύβοια: Καταγγελία 7χρονου για βιασμό από 11χρονο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:17