search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:49
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Στην τελική ευθεία οι προκριματικές για το ευρωψηφοδέλτιο – Ο Κασσελάκης παρουσιάζει τους υποψήφιους σε 3 εκδηλώσεις

08.04.2024 19:36
kasselakis_0104_1920-1080_new

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ξεκίνησε και οι υποψήφιοι των προκριματικών που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της Αττικής θα παρουσιαστούν από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, σε τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν την Τρίτη 9/4, την Τετάρτη 10/4 και την Πέμπτη 11/4.

Η 1η  εκδήλωση θα διεξαχθεί στη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου της Νέας Ιωνίας, αύριο Τρίτη (9/4), στις 19:30.

Η 2η  εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/4) στο Περιστέρι, στην Πλατεία Δημαρχείου, στις 20:00.

Η 3η  εκδήλωση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η παρουσίαση των υποψηφίων της Αττικής, θα διεξαχθεί στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, την Πέμπτη (11/4) στις 19:30.​

Ενόψει της διαδικασίας που θα γίνει την Κυριακή, ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε συνοπτική εικόνα με τους υποψήφιους στις εσωκομματικές εκλογές για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

Στον σύνδεσμο που έδωσε νωρίτερα στη δημοσιότητα η Κουμουνδούρου μπορεί να εντοπίσει ο κάθε ενδιαφερόμενος τους υποψήφιους, για τους οποίους επιθυμεί να μάθει, καθώς οι εσωκομματικές εκλογές θα γίνουν ανά περιφέρεια. 

Δείτε ΕΔΩ τους προτεινόμενους υποψήφιους ανά περιφέρεια.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ακρίτα: Ζητά εξηγήσεις από τον ΑΝΤ1 για την τύχη της σειράς που βασίζεται σε βιβλίο της – «Δεν έχω λάβει κάποια ειδοποίηση»

Παρουσιάστηκε το logo του ΜέΡΑ25 – Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά

Κασσελάκης: «Η Κρήτη θα μιλήσει δυνατά και θα πει ΣΥΡΙΖΑ για την προοδευτική δημοκρατική ανατροπή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:48