search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 06:39
MENU CLOSE

Έλενα Ακρίτα: Ζητά εξηγήσεις για την τύχη σειράς που βασίζεται σε βιβλίο της – «Δεν έχω λάβει κάποια ειδοποίηση»

08.04.2024 16:46
akrita
Euriokinissi

Προς «διαζύγιο» φαίνεται να οδηγείται η συνεργασία της Έλενας Ακρίτα με τον ΑΝΤ1, καθώς το βραβευμένο κοινωνικό μυθιστόρημα της, τα «τάπερ της Αλίκης», που το κανάλι του Αμαρουσίου είχε αναλάβει να μεταφέρει στην τηλεόραση οδεύει προς τη ματαίωση.

Η συγκεκριμένη είδηση έχει διαρρεύσει σε διάφορά σαιτ, με τη συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου να δηλώνει άγνοια για το τι έχει συμβεί ακριβώς με την παραγωγή του καναλιού.

Embed code

Όπως αναφέρει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συγγραφέας «στα σάιτ διαβάζω ότι ο ANΤ1 έκοψε το σίριαλ που βασίζεται στο βιβλίο μου “Τα τάπερ της Αλίκης”. Ίσως είναι ράδιο αρβύλα – προσωπικά δεν έχω κάποια ειδοποίηση».

Και εξηγεί ότι «αν κι έχω ζητήσει από πέρσι από το κανάλι συγκεκριμένα στις 19/12/2023 να λύσουμε φιλικά το συμβόλαιο μας (επειδή καθυστέρησε η παραγωγή και υπήρχε ζωηρό ενδιαφέρον από άλλα κανάλια). Εκείνοι όμως αρνήθηκαν γιατί όπως εγραψαν σε μέιλ, ενθουσιάστηκαν με τα σενάρια (scripta manent)».

Και ξεκαθαρίζει πως «δεν γνωρίζω αν ισχύει ή όχι».

«Ελπίζω όμως η χρονική συγκυρία να μην συμπίπτει με το εξώδικο της κυρίας Μαρέβας Γκραμποφσκι – είδηση η οποία με αντιδεοντολογικό και μεροληπτικό τρόπο καλύφθηκε από το Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού, χωρίς να φιλοξενηθεί η δική μου άποψη» γράφει χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα.

«Ας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1. Αν υπάρξει» αναφέρει καταληκτικά η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιωμάτων και Ισότητας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Έλενα Ακρίτα.

Διαβάστε επίσης:

Bασίλης Κόκκαλης: «Στέλνουν “ραβασάκια” ΕΝΦΙΑ σε πλημμυροπαθείς της Λάρισας»

Μιχαηλίδου: «Προχωράμε ταχύτατα στην αναβάθμιση των Κέντρων Προώθησης της Απασχόλησης»

Παρουσιάστηκε το logo του ΜέΡΑ25 – Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36