search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:13
MENU CLOSE

Εξώδικο Μαρέβας Γκραμπόφσκι στην Έλενα Ακρίτα – Δεν ζητάει συγγνώμη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

05.04.2024 17:56
MAREVA- AKRITA

Στις κατηγορίες της Έλενας Ακρίτα που έλαβαν χώρα μέσω αναρτήσεών της στο Facebook στις 31η Μαρτίου και 1η Απριλίου απάντησε με εξώδικη δήλωση της η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Σύμφωνα με διαρροή από το περιβάλλον της, η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν άφησε κανένα σημείο των εν λόγω αναρτήσεων ασχολίαστο, απαντώντας με λεπτομέρειες και απτά αποδεικτικά στοιχεία που καταρρίπτουν όλους τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της.

Επιπλέον, επισήμανε και τον προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα της επίθεσης που δέχεται από την κ. Έλενα Ακρίτα, τα σχόλια της οποίας, είναι προσβλητικά και ανήθικα και τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία αλλά κυρίως ως γυναίκα, όπως υποστηρίζει.

Πάντως, από την πλευρά της η Έλενα Ακρίτα, όπως δηλώνει σε ανάρτησή της, δεν σκοπεύει να ζητήσει συγνώμη από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη δηλώνει σε ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αντιδρώντας στο εξώδικο εναντίον της.

Όπως επισημαίνει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έλαβε το εξώδικο, θα τα πουν στα δικαστήρια «με τον άντρα της μάρτυρα», όπως αποκαλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση της Έλενας Άκριτα:

«Εξώδικο μου έστειλε η κυρία Γκραμποφσκι-Μητσοτάκη και με καλεί να της ζητήσω συγγνώμη. Λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται. Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Με τον άντρα της μάρτυρα. Όπως πρέπει».

Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει λόγο για στοχοποίηση της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και είχε ζητήσει να μείνει η οικογένειά του εκτός πολιτικής σύγκρουσης. Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως «Η Μαρέβα θα κινηθεί νομικά και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς θα γίνουν οι προκριματικές για το ευρωψηφοδέλτιο – Ψηφίζουν τα μέλη και οι φίλοι

Μήνυμα Σαμαρά με «άδειασμα» στην υποψηφιότητα Μουρούτη – «Δεν έχει σχέση με εμάς, ούτε και τη στήριξή μας»

Σπαρτιάτες: Ο Στίγκας τώρα βλέπει «άτυπη ομηρία» μετά την ποινική δίωξη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:07