search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:42
MENU CLOSE

Μήνυμα Σαμαρά με «άδειασμα» στην υποψηφιότητα Μουρούτη – «Δεν έχει σχέση με εμάς, ούτε και τη στήριξή μας»

05.04.2024 16:39
samaras

Αποστάσεις από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, κρατούν κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη έκλεισε μετά από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην πρόταση του οποίου απάντησε θετικά.

Η κίνηση αυτή ερμηνεύτηκε ως ενίσχυση του «δεξιού» στοιχείου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ – ένα θέμα που έχει τεθεί αρκετά έντονα, λόγω της συμμετοχής σε αυτό πολλών πασοκογενών στελεχών- αλλά ως και μία σαφής και συγκεκριμένη κίνηση «καλής θέλησης» προς την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού.

Ωστόσο, η ανακοίνωση «αδειάσματος» από τους κύκλους του πρώην πρωθυπουργού ενδεχομένως να συνιστά δημόσια αποδοκιμασία στις επιλογές της ηγεσίας του κόμματος.

Άλλωστε, ο κ. Σαμαράς έχει αρκετές φορές διατυπώσει ξεκάθαρα την αντίθεσή του ως προς την κυβερνητική πολιτική στα ελληνοτουρκικά και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, θέτοντας «κόκκινες γραμμές» και προειδοποιώντας τον πρωθυπουργό ότι με την πολιτική που ακολουθεί μπορεί να αποκοπεί από την κοινωνία.

Διαβάστε επίσης:

Σπαρτιάτες: Ο Στίγκας τώρα βλέπει «άτυπη ομηρία» μετά την ποινική δίωξη

Υποκλοπές: Οι νομικές κινήσεις Ανδρουλάκη μετά την απόφαση του ΣτΕ και η σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση

Το παρασκήνιο γύρω από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη και ποια ήταν τα καθοριστικά τηλεφωνήματα για να πει το «ναι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:41